Serbia Campionatul Mondial Campionatul Mondial Qatar 2022 dusan vlahovic Luka Jovic Virale

GALERIE FOTO Serbia e pe un butoi de pulbere înaintea meciului decisiv cu Elveția! Doi jucători ar fi avut o aventură cu soțiile coechipierilor

Dusan Vlahovic și Nemanja Gudelj sunt acuzați de publicațiile din Serbia că ar avea o relație extraconjucală cu soțiile a doi coechipieri.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 14:54
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 14:54

Serbia a fost repartizată în Grupa G a Campionatului Mondial din Qatar, alături de Brazilia, Elveția și Camerun. După primele două jocuri, elevii lui Dragan Stojkovic (57 ani) au acumulat doar 1 punct, în urma egalului cu Camerun, 3-3, fiind învinși de Brazilia, 0-2.

Presa din Serbia dezvăluie un presupus adulter 

Pentru a se califica în optimile competiției, Serbia trebuie să obțină un succes cu Elveția, pe 2 decembrie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro și să spere că Braziia nu va pierde cu Camerun, de la aceeași oră, tot LIVE TEXT pe www.sport.ro. Doar că înaintea meciului direct, publicațiile din Belgrad scriu că în sânul lotului s-ar fi produs un adevărat adulter. Mai precis, Dușan Vlahovic (22 de ani) s-ar iubi cu nevasta portarului Predrag Rajkovic (27 de ani), Ana Cakici. Acesta fiind și motivul pentru care atacantul lui Juventus nu a fost folosit contra Camerunului, după ce cu Brazilia a fost aruncat în luptă o jumătate de repriză. 

Și asta nu este tot. Presa din Serbia mai dezvăluie o relație extraconjugală pe care Nemanja Gudelj (31 de ani) ar avea-o cu Sofija Milosevic, partenera lui Luka Jovic (24 ani), vârful de atac pe care Real Madrid l-a împrumutat la Fiorentina în vara acestui an. 

Dusan Vlahovic neagă idila cu soția portarului Serbiei 

La conferința de presă premergătoare partidei cu Elveția, Dusan Vlahovic a negat informația cum că ar avea o idilă cu soția lui Predrag Rajkovic. Totodată, fotbalistul legitimat la Juventus Torino a precizat că va acționa pe cale legală și îi va da în judecată pe cei care au răspândit aceste zvonuri în mass-media. 

„Îmi pare rău să încep conferința cu aceste lucruri. Nu e nevoie să comentez prea mult aceste absurdități. Evident că cei care le-au lansat s-au plictisit neavând ce scrie pentru că sunt frustrați ori furioși că nu se întâmplă nimic la noi în echipă, dar astfel lucrează în detrimentul echipei noastre. Aceste povești sunt ridicole și voi vedea dacă va trebui să acționez și legal împotriva lor”, a declarat Dusan Vlahovic la conferința de presă premergătoare meciului cu Elveția. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!