Secretul incredibil al femeii care a fumat 100 de ani si a trait pana la 122 de ani! Cum a reusit sa ajunga la aceasta varsta

Secretul incredibil al femeii care a fumat 100 de ani si a trait pana la 122 de ani! Cum a reusit sa ajunga la aceasta varsta

O frantuzoaica a trait pana la 122 de ani iar secretul unei vieti indelungate a fost dezvaluita de cercetatori.

Noile studii arata ca principalul determinant al calitatii vietii si al lungimii acesteia este felul in care gandim si nu genele, asa cum se credea pana acum. O viata plina de stres va duce cu singuranta la probleme medicale grave, ca problemele cardiace si chiar cancer.

De altfel, stresul este principala cauza a cancerului de san, la 160 de pacienti analizati, in timp ce "furia neexprimata si sentimentele retinute" sunt de asemenea o cauza importanta in diverse tipuri de cancer.

Acesta se pare ca este si secretul frantuzoaicei Jeanne Calment, care a ajuns sa atinga impresionanta varsta de 122 de ani. Acesta s-a nascut intr-o familie bogata si nu a avut nicio grija toata viata, ducand o viata de lux. Desi manca dezordonat si a fumat peste 100 de ani, Jeanne nu a avut probleme de sanatate majore.

"Daca nu pot face nimic, de ce sa imi fac griji pentru o problema? Nu am facut niciodata ceva special pentru a avea o sanatate buna, pur si simplu asa a fost", a spus aceasta.

Jean Calment la 20 de ani:.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rată de infectare Covid în țară, 14 mai 2021. Toate județele sunt în scenariul verde
BRAT
Modifică setările cookies