Virale

S-a despartit de ea, dar cine se astepta s-o arunce la TOMBERON? Un actor CELEBRU vrea sa scape de orice urma a fostei iubite

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood s-a destramat in conditii misterioase.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 15:41
Data actualizarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 15:45

Stirea despartirii dintre Ben Affleck (48 de ani) si Ana de Armas (32 de ani) a luat prin surprindere lumea filmului, relatia dintre ei fiind considerata la un moment dat una dintre cele mai sudate, chiar daca si-au inceput legatura sentimentala doar cu un an in urma.

In acest sens, unele surse au vorbit doar despre o despartire temporarara, data de proiectele pe termen scurt ale protagonistilor, Ben si Ana iubindu-se in continuare ca si cum ar fi un cuplu. Totusi, se pare ca presa americana s-a inselat cu privire la acest lucru, iar ruptura dintre Ben Affleck si si Ana de Armas n-a fost atat de amiabila.

Drept dovada stau fotografiile in care se poate vedea cum actorul isi "arunca" fosta partenera la cosul de gunoi. Nu vorbim despre un gest propriu-zis, ci despre faptul ca Ben Affleck a scos din locuinta sa orice urma a Anei, inclusiv un portret din carton al acesteia, la marime naturala, care a ajuns in tomberonul din strada.

Ben Affleck şi actriţa de origine cubaneza s-au cunoscut în toamna lui 2019, pe platourile de filmare ale productiei „Deep Water”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies