ben affleck ana de armas Virale

S-a despartit de ea, dar cine se astepta s-o arunce la TOMBERON? Un actor CELEBRU vrea sa scape de orice urma a fostei iubite

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood s-a destramat in conditii misterioase.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 15:41
Data actualizarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 15:45

Stirea despartirii dintre Ben Affleck (48 de ani) si Ana de Armas (32 de ani) a luat prin surprindere lumea filmului, relatia dintre ei fiind considerata la un moment dat una dintre cele mai sudate, chiar daca si-au inceput legatura sentimentala doar cu un an in urma.

In acest sens, unele surse au vorbit doar despre o despartire temporarara, data de proiectele pe termen scurt ale protagonistilor, Ben si Ana iubindu-se in continuare ca si cum ar fi un cuplu. Totusi, se pare ca presa americana s-a inselat cu privire la acest lucru, iar ruptura dintre Ben Affleck si si Ana de Armas n-a fost atat de amiabila.

Drept dovada stau fotografiile in care se poate vedea cum actorul isi "arunca" fosta partenera la cosul de gunoi. Nu vorbim despre un gest propriu-zis, ci despre faptul ca Ben Affleck a scos din locuinta sa orice urma a Anei, inclusiv un portret din carton al acesteia, la marime naturala, care a ajuns in tomberonul din strada.

Ben Affleck şi actriţa de origine cubaneza s-au cunoscut în toamna lui 2019, pe platourile de filmare ale productiei „Deep Water”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!