Reactia geniala a lui El Chapo, cand procurorii au anuntat ca a omorat "intre 28 si o infinitate de persoane"
Sambata 04 August 2018, 21:17

Reactia geniala a lui El Chapo, cand procurorii au anuntat ca a omorat "intre 28 si o infinitate de persoane"

Celebrul traficant de droguri e intr-o inchisoare de maxima securitate din USA.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Joaquin Guzman, poreclit El Chapo, e cel mai mare traficant de droguri din acest moment, insa este inchis in USA, acolo unde urmeaza sa fie judecat pentru faptele sale, fiind foarte probabil sa primeasca o sentinta pe viata.

El Chapo a fost prezent recent la tribunal, unde a fost anuntat de procurori ca este acuzat, pe langa conducerea unui imperiu de trafic de droguri, si de o lista foarte lunga de crime. Momentan, procurorii au anuntat ca il acuza de 28 de crime, insa lista este deschisa si poate fi acuzat "intre 28 si o infinitate de crime".

Mexicanul a reactionat amuzant, intrebandu-i pe procurori si pe judecator daca "toti cei de pe lista sunt cu adevarat morti", facand referire la faptul ca acuzarea nu a oferit detalii despre presupusele victime, ci doar o lista de nume.

El Chapo risca sa fie inchis pe viata daca va fi gasit vinovat, avand sanse foarte mari sa nu mai fie liber niciodata.VIDEO PROTVPLUS.RO