Reactia geniala a lui El Chapo, cand procurorii au anuntat ca a omorat "intre 28 si o infinitate de persoane"

Reactia geniala a lui El Chapo, cand procurorii au anuntat ca a omorat "intre 28 si o infinitate de persoane"

Sambata 04 August 2018, 21:17

Celebrul traficant de droguri e intr-o inchisoare de maxima securitate din USA.

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Joaquin Guzman, poreclit El Chapo, e cel mai mare traficant de droguri din acest moment, insa este inchis in USA, acolo unde urmeaza sa fie judecat pentru faptele sale, fiind foarte probabil sa primeasca o sentinta pe viata.

El Chapo a fost prezent recent la tribunal, unde a fost anuntat de procurori ca este acuzat, pe langa conducerea unui imperiu de trafic de droguri, si de o lista foarte lunga de crime. Momentan, procurorii au anuntat ca il acuza de 28 de crime, insa lista este deschisa si poate fi acuzat "intre 28 si o infinitate de crime".

Mexicanul a reactionat amuzant, intrebandu-i pe procurori si pe judecator daca "toti cei de pe lista sunt cu adevarat morti", facand referire la faptul ca acuzarea nu a oferit detalii despre presupusele victime, ci doar o lista de nume.

El Chapo risca sa fie inchis pe viata daca va fi gasit vinovat, avand sanse foarte mari sa nu mai fie liber niciodata.VIDEO PROTVPLUS.RO

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT