Virale

Poveste incredibila! Un copil de 13 ani si-a salvat intreaga familie din incendiu! Nu i-a venit sa creada ce a gasit in ruine

Un copil de 13 ani si-a salvat intreaga familia cand a simtit mirosul de fum in casa

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Iulie 2014, 08:26
Data actualizarii: Marti 22 Iulie 2014, 15:43

Un incendiu a distrus aproape in totalitate o casa din nord-estul orasului Melbourne, Australia. Din fericire, nu a existat nicio victima, si asta pentru ca cea mai tanara persoana din casa, un baiat de 13 ani, si-a alertat fratii mai mari care dormeau alaturi de iubitele lor. Parintii celor 3 baieti nu erau acasa.

"Au fost foarte norocosi pentru ca tanarul baiat a facut o treaba minunata in a-i alerta pe ceilalti membri ai familiei si astfel s-a evitat o tragedie" a spus purtatorul de cuvant al Pompierilor.

Un moment cu adevarat incredibil a avut loc la cateva zile distanta - daca hainele, mobilla si toate bunurile au fost distruse de catre foc, printre ruine au gasit pachetul de membru al Liverpool FC detinut de fratele cel mai mare, 21 de ani! Acesta era intact, urmele incendiului asupra pachetului fiind nesemnificative. Astfel, cuvintele 'You'll never walk alone' pot ajuta familia sa treaca peste drama pierderii casei.


Modifică setările cookies