O fetita de 6 ani s-a inecat dupa ce a gasit o masca chirurgicala in mancarea unui celebru fast-food! Mama fetei a ramas terifiata 

O fetita de 6 ani s-a inecat dupa ce a gasit o masca chirurgicala in mancarea unui celebru fast-food! Mama fetei a ramas terifiata 

O femeie face acuzatii grave celui mai celebru lant de fast-food-uri! 

Laura Arber a mers impreuna cu fetita de 6 ani la McDonald's, insa experienta s-a incheiat extrem de neplacut, dupa ce fata s-a inecat cu mancarea sa. Laura i-a cumparat o portie de nuggets (n.r bucati de pui prajite) si a ramas terifiata de ce a gasit in ele. 

Femeia de 32 de ani a gasit urme de masti chirurgicale in nuggets si a povestit intamplarea pentru Hampshire Live. 

"Fiica mea a inceput sa se inece. I-am bagat degetele pe gat, era ceva albastru. M-am gandit 'ce naiba e asta?'. Nu ma gandeam ca putea fi de la nugget-ul de pui, insa m-am uitat la cutie si tot ce am putut vedea era ceva albastru iesind din alt nugget in cutia cu 20. 

Masca era gatita in interior, ca parte a continutului. E clar o masca, poti sa ii vezi cusaturile si cat de solida este", a spus femeia. 

Laura a mers la restaurant, acolo unde i s-a spus ca nuggets-urile nu sunt gatite in restaurant si nu a primit nici macar o scuza. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Școlile se vor închide o zi sau două pentru alegeri, cursurile se vor ține online
BRAT