O familie cu doi copii s-a trezit cu masina in LARGUL oceanului! Cum au ajuns in INCREDIBILA situatie: un elicopter a fost trimis la fata locului | FOTO

Virale O familie cu doi copii s-a trezit cu masina in LARGUL oceanului! Cum au ajuns in INCREDIBILA situatie: un elicopter a fost trimis la fata locului | FOTO
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iulie 2020, 08:27
Data actualizarii: Marti 28 Iulie 2020, 08:50

O familie cu doi copiii s-a trezit inconjurata de ape in apropierea unei insule din Franta.

Duminica seara, 26 iulie, in jurul orei 20:00, o familie de turisti din Charente Maritime, Franta, a fost surprinsa de fluxul oceanului pe pasajul La Passe aux Boueufs.

Pasajul respectiv leaga continentul de insula Ile Madame, inse turistii nu stiau ca acesta este acoperit complet de ocean odata cu sosirea fluxului. Masina in care se afla o familie de patru persoane, dintre care doi copii a fost inconjurata rapid de ape si s-a trezit in mijlocul oceanului.

Din fericire, cei patru au reusit sa ajunga pe uscat fara ca nimeni sa fie ranit, insa autoritatile au trimis imediat un elicopter de recunoastere pentru o posibila salvare.

Acest incident a fost o ocazie pentru autoritati de a le aminti oamenilor importanta de a cunoaste bine programul de flux si reflux atunci cand calatoresc pe coasta din Charente-Maritime, pentru a se evita pe viitor astfel de incidente, anunta France Bleu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!