Nu l-ar mai recunoaste nici familia! Acest barbat s-a transformat intr-o CREATURA SINISTRA cu ajutorul tatuajelor si al implanturilor! Cum arata acum

virala creatura tatuaj Virale Nu l-ar mai recunoaste nici familia! Acest barbat s-a transformat intr-o CREATURA SINISTRA cu ajutorul tatuajelor si al implanturilor! Cum arata acum
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Septembrie 2020, 11:21
Data actualizarii: Vineri 25 Septembrie 2020, 11:23

Un fan al schimbarilor extreme este de nerecunoscut dupa transformarile radicale la care si-a supus corpul. 

Barbatul in varsta de 44 de ani a trecut prin mai multe operatii pentru a-si modifica aspectul intr-unul de creatura sinistra, asa cum a declarat ca vrea sa arate. 

Cel mai recent, brazilianul si-a taiat nasul, afisand o gaura in mijlocul fetei, asta dupa ce si-a implantat doua coarne in cap si si-a modelat dintii. 

  • Nu l-ar mai recunoaste nici familia! Acest barbat s-a transformat intr-o CREATURA SINISTRA cu ajutorul tatuajelor si al implanturilor! Cum arata acum

Pentru transformare a fost ajutat de sotia sa, specializata in modificari ale corpului, care l-a sprijinit in dorinta lui de a avea un aspect unic. 

Expertii nu s-au pronuntat inca daca ultima transformare a barbatului va avea repercusiuni din punct de vedere medical. Acesta a declarat insa ca are o toleranta ridicata la durere si ca nu il deranjeaza disconfortul pe care il poate resimti pentru a-si atinge obiectivul. 

Dupa transformarile prin care a trecut, cei care l-au vazut pe retelele de socializare au ajuns sa-l compare cu un diavol. Brazilianul a declarat, insa, ca este un membru activ al comunitatii bisericesti, predicand deseori cuvantul lui Dumnezeu si mesajul din Biblie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!