virala creatura tatuaj Virale

Nu l-ar mai recunoaste nici familia! Acest barbat s-a transformat intr-o CREATURA SINISTRA cu ajutorul tatuajelor si al implanturilor! Cum arata acum

Un fan al schimbarilor extreme este de nerecunoscut dupa transformarile radicale la care si-a supus corpul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Septembrie 2020, 11:21
Data actualizarii: Vineri 25 Septembrie 2020, 11:23

Barbatul in varsta de 44 de ani a trecut prin mai multe operatii pentru a-si modifica aspectul intr-unul de creatura sinistra, asa cum a declarat ca vrea sa arate. 

Cel mai recent, brazilianul si-a taiat nasul, afisand o gaura in mijlocul fetei, asta dupa ce si-a implantat doua coarne in cap si si-a modelat dintii. 

  • Nu l-ar mai recunoaste nici familia! Acest barbat s-a transformat intr-o CREATURA SINISTRA cu ajutorul tatuajelor si al implanturilor! Cum arata acum

Pentru transformare a fost ajutat de sotia sa, specializata in modificari ale corpului, care l-a sprijinit in dorinta lui de a avea un aspect unic. 

Expertii nu s-au pronuntat inca daca ultima transformare a barbatului va avea repercusiuni din punct de vedere medical. Acesta a declarat insa ca are o toleranta ridicata la durere si ca nu il deranjeaza disconfortul pe care il poate resimti pentru a-si atinge obiectivul. 

Dupa transformarile prin care a trecut, cei care l-au vazut pe retelele de socializare au ajuns sa-l compare cu un diavol. Brazilianul a declarat, insa, ca este un membru activ al comunitatii bisericesti, predicand deseori cuvantul lui Dumnezeu si mesajul din Biblie.

Modifică setările cookies