GALERIE FOTO Muller și soția sa, protagoniștii unui scandal uriaș: „Rănile erau inevitabile și inutile! Urmăresc doar profitul”

Thomas Muller Bayern Munchen Bayern Munich Lisa Muller Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 19:15
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 19:22

Atacantul lui Bayern Munchen este implicat într-un caz de violență animală.

Un nou caz de violență animală răscolește fotbalul mondial. După ce lui Kurt Zouma (27 ani) i-au fost reținute pisicile de Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii față de Animale, după ce a fost filmat în timp ce le maltrata, a venit rândul lui Thomas Muller (32 ani) să țină capul de afiș.

Atacantului lui Bayern Munchen i-a fost intentat un proces de către PETA, după ce armăsarul soților Muller, „King D'avie”, a căzut și s-a lovit în timpul unui test de reproducere. Practica este una obișnuită și legală. Armăsarii sunt încurajați de către experți să sară pe o iapă-manechin, iar sperma lor este colectată într-un recipient și injectată uneia sau mai multor femele. 

Cu toate acestea, soții Muller sunt acuzați de PETA că urmăresc doar profitul cu „King D'avie”, o doză de lichid seminal de la armăsarul deținul de campionul mondial din 2014 costând 200 de euro.  

„Este crud că așa-zișii iubitori de cai obligă animalele să facă sex nefiresc pentru a obține cât mai mult profit de pe urma lor.

Rănile pe care D'avie le-a suferit erau evitabile și inutile. Sperăm că familia Muller va regândi modul cum tratează caii. Într-o lume modernă, aceștia trebuie să poată duce o viață adecvată speciei lor – fără suferință, constrângere și presiune”, a declarat un reprezentatnt PETA pentru Marca

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!