Milionarul care angajeaza asistent personal pentru cel mai "cool job" din lume. Ce trebuie sa faci

Milionarul care angajeaza asistent personal pentru cel mai "cool job" din lume. Ce trebuie sa faci

Un milionar sustine ca ofera cel mai cool loc de munca din lume. 

Un afacerist in varsta de 26 de ani din Australia isi cauta asistent personal si promite o aventura de neuitat, plus un salariu pe masura.

Matthew Lepre cauta un ajutor ca sa-l ajute in afacerile sale din e-commerce si business coaching. Chiar daca nu suna foarte spectaculos, milionarul sustine ca el si asistentul sau vor calatori intr-o tara straina in fiecare luna. In ultimii ani, el a calatorit frecvent intre Japonia, Hawaii, Dubai si Australia cu afacerile sale.

Acum are nevoie de un asistent personal care ar urma sa castige aproximativ 50.000 de euro pe an si sa aiba toate cheltuielile de calatorie platite plus asigurare de sanatate.

Candidatul ideal trebuie sa fie punctual, sa fie dornic sa invete, sa aiba cunostinte PC si, cel mai important, sa se priceapa la social media. Imaginea milionarului e cea mai importanta, iar asistentul ar trebui sa se ocupe de conturile sale din online. Asistentul personal trebuie sa faca poze si sa-i filmeze vlog-urile de pe Youtube.

Tanarul milionar din Australia sustine ca are venituri de peste 100.000 de euro pe luna din afacerile sale.

"Caut pe cineva care sa-mi fie alaturi in aventurile mele. Ador tot ceea ce fac, imi place sa explorez locuri noi. Dar viata devine aglomerata si am nevoie de un asistent de incredere alaturi mine. Sa fie cineva care munceste mult, dar se si distreaza",
scrie el pe blog.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies