Virale

Mădălina Ghenea a defilat pe covorul roșu la Festivalul de la Veneția! Decolteul de la care nimeni nu și-a luat ochii 

Festivalul de Film de la Veneția se desfășoară în această perioadă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 10:07
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 14:00

Vedetele s-au întrecut în apariții spectaculoase pe covorul roșu la unul dintre cele mai importante festivaluri de film, iar Mădălina Ghenea a fost de departe una dintre prezențele sexy din acest an. Actrița de 34 de ani a făcut senzație pe covorul roșu în cea de-a cincea zi a festivalului. 

Îmbrăcată într-o rochie neagră, superbă, semnată Zuhair Murad, Mădălina Ghenea a întors toate privirile pe covorul roșu, cu decolteul său generos și rochia care îi evidenția picioarele lungi. Cu această ocazie, românca și-a schimbat și look-ul, optând pentru breton, care îi punea în evidență trăsăturile. 

  • Mădălina Ghenea a defilat pe covorul roșu la Festivalul de la Venția! Decolteul de la care nimeni nu și-a luat ochii

Mai mult, în cadrul ceremoniei, Mădălina a fost și premiată, după cum a dezvăluit chiar ea în ultima postare de pe contul său de Instagram. 

„Seara trecută am fost premiată în timpul Festivalului de Film de la Veneția și am fost atât de emoționată încât mi-am scăpat premiul pe scenă. Prietenii mă numesc domnișoara Bean (n.r aluzie la Mister Bean) deoarece sunt o persoană neîndemânatică, împărtășesc asta cu voi pentru că știu că astfel de lucruri nu apar pe pagina mea. V-ar plăcea să mă vedeți când scap trofeul?”, a scris Mădălina pe Instagram. 

Mădălina Ghenea, super-apariție într-un film cu Al Pacino și Lady Gaga 
 

Actrița este implicată într-un proiect cinematografic mare, după ce a filmat alături de Al Pacino și Lady Gaga în „The House of Gucci”. Ghenea va juca în rolul Sophiei Loren, iar lansarea filmului este anunțată la finalul acestui an. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies