"Macelarul din Dubai", incoronat rege al Mafiei Rusesti intr-o intalnire secreta in Istanbul! 

Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Mai 2019, 16:33
Data actualizarii: Duminica 05 Mai 2019, 16:33

Mafia Ruseasca are un nou "rege".

Mafia Ruseasca a avut o intalnire extrem de importanta, in secret, luna trecuta, la Istanbul. Peste 15 "capete incoronate" din cea mai violenta grupare mafiota din lume au luat loc la masa, ceilalti sefi fiind prezenti prin Skype sau prin diferite mijloace tehnologice.

Intrunire a avut un scop special, acela de a-l introduce in randul sefilor din Mafia Ruseasca pe Akhtam Yakubov. Acesta este un barbat de 42 de ani din Uzbekistan, ce a devenit celebru in urma cu 20 de ani, cand a fost autorul unei crime odioase.

Acesta a fost trimis in Dubai de Mafia Ruseasca pentru a rezolva problemele cu o femeie ce se ocupa de prostituatele organizatiei, insa lucrurile au degenerat iar Yakybov a macelarit-o pe femeie, alaturi de bodyguardul ei.

Desi initial primise inchisoare pe viata, sentinta a fost schimbata in 25 de ani, fiind eliberat dupa 17 ani de detentie.

La doar 4 ani de cand a fost eliberat, Yakubov a fost promovat la cel mai inalt nivel in Mafia Ruseasca. 

De altfel, de mai bine de 5 ani exista o regula impusa de Zakhary Kalashov, seful suprem al Mafiei Rusesti. Acesta a transmis ca nu vor mai fi acceptate promovari la rangul suprem in Mafia Ruseasca, insa a fost de acord cu promovarea lui Yakubov, pentru care a facut o exceptie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!