Kylie Jenner, detronata! Nu mai este cea mai bine platita de pe Instagram! Cine i-a luat locul 

Virale Kylie Jenner, detronata! Nu mai este cea mai bine platita de pe Instagram! Cine i-a luat locul Kylie Jenner, detronata! Nu mai este cea mai bine platita de pe Instagram! Cine i-a luat locul
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2020, 13:23
Data actualizarii: Vineri 17 Iulie 2020, 13:26

Mezina clanului Kardashian-Jenner a fost detronata din fruntea clasamentului celor mai bine platiti oameni de pe Instagram. 

Kylie Jenner (22 ani) a intrat in atentia publicului dupa ce a devenit prima cea mai tanara miliardara prin forte proprii, numita de revista Forbes. Titlul i-a fost ridicat recent dupa ce renumita revista a anuntat ca mezina Jenner a oferit cifre eronate ale afacerii sale, doar pentru a obtine titlul. 

Cu toate astea, Kylie continua sa faca o avere de pe urma companiei sale, dar si din urma Instagramului. Cu 185 de milioane de urmaritori, tanara a fost desemnata cea mai bine platita persoana din publicitatea facuta pe Instagram. 

  • Kylie Jenner, detronata! Nu mai este cea mai bine platita de pe Instagram! Cine i-a luat locul

Recent, sora lui Kim Kardashian a fost detronata de pe primul loc, iar inlocuitorul sau este o persoana cu un profil total diferit de cel al lui Kylie. Dwayne Johnson este in acest moment cel mai bine platit din reclama de pe Instagram. 

Conform unui studiu facut de Hopper HQ, Johnson primeste un milion de dolari pentru o singura postare pe Instagram, acolo unde este urmarit de 190 de milioane de oameni. Kylie il urmeaza in clasament cu 986 000 de dolari pe postare, iar podiumul este completat de Cristiano Ronaldo cu 889 000 de dolari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!