GALERIE FOTO Iubita lui Marius Constantin, Miruna Lazea, a atras toate privirile la centenarul Rapidului! Cum au fost surprinși cei doi 

Marius Constantin Miruna Lazea Rapid Stadion Giulesti Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 21:45
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 22:39

Marius Constantin și Miruna Lazea și-au făcut apariția în Giulești, la sărbătoarea centenarului.

Marius Constantin (38 ani) nu a avut parte de cel mai bun sezon din carieră. A retrogradat cu FC Argeș, după 5-8 la general cu Dinamo în baraj. Însă, deocamdată, nu a anunțat dacă va continua în al doilea eșalon cu violeții sau dacă se va înhăma la o nouă provocare. 

Până la a lua o decizie, pe 25 iunie, fundașul central și-a făcut apariția la aniversarea centenarului în Giulești, club pentru care a jucat 7 sezoane și jumătate. La eveniment, Marius Constantin nu a venit singur, ci însoțit de iubita sa, Miruna Lazea (23 ani), cunoscută interpretă de muzică de petrecere. Extrem de sexy, îmbrăcată cu o rochie neagră, cântăreața a furat toate privirile la sărbătoarea Rapidului.

Dan Ciotoi i-a făcut pe rapidiști să uite de ploaie și vânt 

Pe 25 iunie, Rapid a sărbătorit 100 de ani de la înființare. Pentru a sărbători cum se cuvine centenarul, giuleștenii și-au propus ca în sezonul 2023-2024 să se lupte la titlu și să-și adjudece Cupa României. 

Până la titlu, Rapidul a sărbătorit cei 100 de ani chiar în fața stadionului, unde s-au adunat mii de persoane. Aceștia nu au ținut cont de ploaie și vânt. Au cântat și s-au bucurat la aniversarea echipei lor favorite. 

Istoria Rapidului

Istoria clubului Rapid Bucureşti începe în ziua de 25 iunie 1923, când, într-o sală a şcolii primare din cartier, lucrătorii de la Atelierele Griviţa (cunoscuţi, în acea vreme, sub denumirea de 'ciocănari') au pus bazele „Asociaţiei Generale Sportive şi Culturale CFR” (AGSC-CFR), potrivit site-ului www.fcrapid.ro. Din primul comitet au făcut parte: maistrul Teofil Copaci (devenit preşedintele asociaţiei), strungarii Grigore Grigoriu (devenit primul căpitan al echipei), Dumitru Constantinescu, Geza Ginzer, Tudor Petre şi Franz Hladt, menţionează pagina de Facebook a FC Rapid 1923.

Echipa s-a constituit în luna septembrie, după fuzionarea celor de la „Ateliere” cu cei de la „Excelsior” (care reprezenta cartierul muncitoresc „Steaua” şi care-i avea în frunte pe Emil Dobrescu, V. Constantinescu, Gh. Mărculescu, D. Itu) şi a închiriat terenul CAB de la Şosea, pentru antrenamente şi jocuri. Primele echipamente au fost confecţionate din pânză vişinie în casa lui Grigore Grigoriu, iar ghetele cu crampoane recondiţionate din bocancii uzaţi de la Ateliere.

De-a lungul vremii, clubul Rapid Bucureşti s-a impus printre cele mai valoroase organizaţii sportive din ţară. Denumirile anterioare ale clubului au fost: „CFR” (1923-1936); „Rapid” (1936-1946); „CFR” (1946-1949); „Locomotiva” (1949-1958); „Rapid” (din 1958 şi în prezent).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!