Incredibil! Mii de persoane vor fi infectate intentionat cu Covid-19 si totul va fi public! Proiectul care va incepe in curand

coronavirus Virale Incredibil! Mii de persoane vor fi infectate intentionat cu Covid-19 si totul va fi public! Proiectul care va incepe in curand
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Septembrie 2020, 09:10
Data actualizarii: Joi 24 Septembrie 2020, 09:12

Peste 2000 de oameni s-au inscris intr-un proiect care e programat sa inceapa in luna ianuarie, iar acestia vor fi infectati voluntar cu Covid-19.

Peste 2000 de oameni s-au inscris deja intr-un proiect finantat de guvernul britanic, care va incepe in luna ianuarie la Londra, dezvaluie Financial Times, citati de Daily Star.

Identitatea persoanelor implicate in proiect va fi dezvaluita. Voluntarii for fi mai intai injectati cu un vaccin, iar apoi vor primi o doza provocatoare de coronavirus. Totul se va face intr-o clinica speciala, unde toti parcipantii vor fi izolati.

Vaccinul cu care voluntarii vor fi testati nu a fost dezvaluit inca, insa cu toate acestea, peste 2000 de participanti s-au inscris deja in proiect.

Orice studii efectuate in Marea Britanie trebuie sa fie aprobate de 'Agentia de reglementare a medicamentelor si produselor medicale', autoritatea de reglementare a asistentei medicale care analizeaza siguranta si protocolul respectivelor studii.

Acestia nu au facut pana in acest momentu nicio declaratie publica cu privire la studiul care ar urma sa ia start in luna ianuarie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!