INCREDIBIL | Becali nu s-a uitat deloc la bani! Suma URIASA pe care le-a facut-o cadou mirilor: e mult mai mult decat a platit pe doi titulari de la FCSB

Gigi Becali nunta becali Teodora Becali Virale INCREDIBIL | Becali nu s-a uitat deloc la bani! Suma URIASA pe care le-a facut-o cadou mirilor: e mult mai mult decat a platit pe doi titulari de la FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Octombrie 2019, 16:31
Data actualizarii: Duminica 13 Octombrie 2019, 16:34

Nunta fetei lui Gigi Becali a fost evenimentul monden al acestui weekend.

Teodora Becali s-a casatorit cu Theodor Mihai Mincu, iar Gigi Becali nu s-a uitat la bani avand in vedere ca a fost pentru prima data socru mic. Patronul FCSB a facut tot posibilul ca fiica lui sa aiba parte de o nunta de vis, iar banii au fost ultima grija.

Potrivit Fanatik, Gigi Becali a cheltuit 500.000 de euro pentru organizarea evenimentului. Becali a pus un milion de euro intr-un cont comun pentru ca cei doi tineri sa aiba un inceput de casnicie fara griji, suma reprezentand cadoul de nunta al patronului FCSB.

Suma reprezinta mai mult decat Becali a platit pentru doi titulari de la FCSB, spre exemplu: Oaida sau Vina au costat doar 700.000 de euro. Peste 700 de invitati au fost prezenti la Palatul Snagov, acolo unde s-a desfasurat evenimentul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!