Leo Messi Virale

Imaginile RUSINOASE pe care Leo Messi nu vrea sa le revada NICIODATA. A fost ABUZAT in direct, la 18 ani!

Unul dintre videoclipurile virale ale anului 2020 il arata pe fotbalistul Leo Messi intr-o postura jenanta, in cadrul unui show de televiziune.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Decembrie 2020, 13:46
Data actualizarii: Sambata 26 Decembrie 2020, 13:47

Greu de crezut ca a existat in trecut o asemenea scena, cu atat mai mult cu cat e vorba despre marele Messi. Totul s-a intamplat intr-o emisiune, "Gaston Ramone", care isi propunea sa abordeze cu satira si umor subiectele zilei din Argentina.

Totusi, realizatorii productiei au mers prea departe atunci cand l-au avut ca invitat pe adolescentul Messi, care avea doar 18 ani, intr-un moment al carierei in care isi facuse deja loc in echipa de seniori a Barcelonei si debutase la nationala Argentinei.

Dupa cum se poate vedea, glumele celor din grupul "Gaston Ramone" au fost cu precadere rusinoase, imitand diverse pozitii sexuale, Leo Messi trezindu-se chiar pipait in zonele intime. Fanii celui considerat de multi cel mai valoros fotbalist din toate timpurile au rabufnit pe retelele de socializare, despre aceste imagini vorbindu-se chiar ca despre un abuz.

Modifică setările cookies