Hotii au vrut sa fure un ceas de 30.000 euro cand au dat peste "Frumoasa ucigasa", luptatoare de MMA. Ce le-a facut. FOTO

Hotii au vrut sa fure un ceas de 30.000 euro cand au dat peste "Frumoasa ucigasa", luptatoare de MMA. Ce le-a facut. FOTO

Doi barbati au incercat sa jefuiasca o frumoasa luptatoare de MMA aflata in vacanta in Mallorca. 

Iman Barlow, 26 de ani, e o luptatoare din Anglia specializata in box thaildanez si arte martiale mixte. Ea se afla in vacanta din Mallorca alaturi de iubitul ei, iar cei doi au observat un jaf desfasurat langa hotelul lor.

Hotii au tintit o familie cu copii mici si apucasera sa sustraga un ceas in valoare de 30.000 de euro si se pregateau sa fuga calare pe un moped, cand a aparut dubla campioana mondiala.

Ea l-a trimis la pamant pe unul din hoti cu o lovitura, in timp ce prietenul ei, si el luptator, l-a lovit in fata pe celalalt hot. La scurt timp au aparut politistii care i-au preluat pe cei doi hoti, imobilizati deja de Iman si prietenul ei.

Ghinionul hotilor a fost ca Iman Barlow si iubitul ei se aflau pe frumoasa insula Mallorca la o conventie a luptatorilor de MMA. 

Citeste si:Iman Barlow


VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
DIICOT: S-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din Cazul Caracal. S-au audiat martori
BRAT