Hotii au vrut sa fure un ceas de 30.000 euro cand au dat peste "Frumoasa ucigasa", luptatoare de MMA. Ce le-a facut. FOTO

Hotii au vrut sa fure un ceas de 30.000 euro cand au dat peste "Frumoasa ucigasa", luptatoare de MMA. Ce le-a facut. FOTO

Doi barbati au incercat sa jefuiasca o frumoasa luptatoare de MMA aflata in vacanta in Mallorca. 

Iman Barlow, 26 de ani, e o luptatoare din Anglia specializata in box thaildanez si arte martiale mixte. Ea se afla in vacanta din Mallorca alaturi de iubitul ei, iar cei doi au observat un jaf desfasurat langa hotelul lor.

Hotii au tintit o familie cu copii mici si apucasera sa sustraga un ceas in valoare de 30.000 de euro si se pregateau sa fuga calare pe un moped, cand a aparut dubla campioana mondiala.

Ea l-a trimis la pamant pe unul din hoti cu o lovitura, in timp ce prietenul ei, si el luptator, l-a lovit in fata pe celalalt hot. La scurt timp au aparut politistii care i-au preluat pe cei doi hoti, imobilizati deja de Iman si prietenul ei.

Ghinionul hotilor a fost ca Iman Barlow si iubitul ei se aflau pe frumoasa insula Mallorca la o conventie a luptatorilor de MMA. 

Citeste si:Iman Barlow
VIDEO PROTVPLUS.RO

44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Specialiști: Un seism de peste 7 grade se poate produce oricând
BRAT

Modifică setările cookies