Survivor Romania 2022 Claudiu Niculescu Giani Kirita Virale

EXCLUSIV Giani Kiriță vrea din nou la Survivor! Ce foste glorii dinamoviste ar lua cu el: „Niculescu, nu, că-i puturos!” Cine a urmat

Giani Kiriță a făcut specatcol la Survivor în urmă cu patru ani și spune că ar reveni oricând la show-ul fenomen de la PRO TV.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 17:58
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 19:01

Întrebat ce foști colegi de la Dinamo ar putea face față alături de el la Survivor, Giani Kiriță a scos din calcul doi dintre cei mai apreciați foști jucători ai „câinilor”.

Fostul golgheter al lui Dinamo, Claudiu Niculescu, nepotrivit pentru Survivor, deoarece este „puturos”.

  • Giani Kiriță

„Aș mai merge cu siguranță, dar mi-aș dori din suflet să am cam aceiași oameni lângă pe care i-am avut și când am fost acum patru ani”, a spus Giani Kiriță la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Ce foști dinamoviști ar face față la Survivor

„Gică Mihali... nu, clar, că e lent. Claudiu Niculescu nu, că e puturos. Cred că Florentin Petre pentru că e mic și atunci el fiind competitiv poate să se ducă să intre pe traseele alea și Marius Niculae, cu siguranță”, a mai spus Kiriță.

Urmărește Survivor România, în exclusivitate pe VOYO, înainte de difuzarea pe TV! Nu ratați sâmbătă, duminică și luni, în avans, noi ediții spectaculoase cu răsturnări de situație, lupte dramatice și confruntări în care voința este cuvântul zilei, doar pe VOYO!

Modifică setările cookies