Fratele lui Pablo Escobar lanseaza un SUPER-TELEFON! "Singurul mod de a-l distruge e sa-i dai foc." Concurenta serioasa pentru Apple si Samsung

Fratele lui Pablo Escobar lanseaza un SUPER-TELEFON! "Singurul mod de a-l distruge e sa-i dai foc." Concurenta serioasa pentru Apple si Samsung

Concurenta pentru Apple si Samsung din partea fratelui lui Escobar.

Fratele lui Pablo Escobar este din nou cap de afis. Dupa ce l-a acuzat pe Elon Musk ca i-a copiat ideea aruncatorului de flacari de la inceputul anului, acum are un nou interes. Telefoanele.

Pentru a marca cea dea 26-a aniversare a mortii frateului sau, Roberto Escobar a lansat telefonul "Escobar Fold 1", un smartphone pliabil care vrea sa ii faca concurenta lui Samsung Galaxy Fold. 

Telefonul a fost descris ca fiind indestructibil.

CEO-ul Escobar Inc, Olof Gustafsson a declarat pentru CNN ca ecranul telefonului este "cel mai rezistent de pe piata".

"Telefonul nostru a trecut printr-o serie de teste riguroase. Singurul mod adevarat de a ne strica telefonul este sa-l ardem, ceea ce mi-as imagina ca un utilizator normal nu ar face-o", a spus Gustafsson.

Similar cu Galaxy Fold de la Samsung, Escobar Fold are un ecran flexibil care il transforma foarte usor intr-o tableta. Sistemul de operare al gadget-ului este Android.

Cu toate acestea, telefonul vine la un pret imbatabil fata de concurenta. Modelul Escobar Fold cu 128 gb stocare se vinde cu 349 de dolari. Prin comparatie, Samsung Galaxy Fold are un pret de 2200 de dolari.

"Am spus multor oameni ca voi invinge Apple si voi face asta", a spus Escobar.

Citeste si:Pablo Escobar
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, 13 august. Un nou record de infectări: 1.454 de cazuri și 53 de decese în ultimele 24h
BRAT