Virale

Femeile din jurul lui Maradona s-au luat la HARTA. Scandal MONSTRU intre fiica si iubita. De unde a pornit SCANTEIA

Fiica cea mare a argentinianului si ultima partenera de viata a acestuia au avut un schimb dur de replici.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Ianuarie 2021, 15:50
Data actualizarii: Miercuri 06 Ianuarie 2021, 15:54

In paralel cu discutiile privind averea si succesiunea lui Diego Maradona, continua sa apara conflicte intre persoanele pe care fostul mare fotbalist le-a indragit cel mai mult. Ultima dovada e "razboiul" iscat intre Dalma (33 de ani), primul copil al lui Diego, si Rocio Oliva (30 de ani), ultima sa iubita, de care se despartise cu 2 ani inainte sa moara.

Totul a pornit de la o istorisire facuta de Rocio, care a amintit ca Diego Maradona n-a participat la nunta Dalmei. "N-a vrut s-o faca pentru ca surorile sale nu erau invitate", a inceput Rocio Oliva. "Pentru ce sa ma duc, sa stau singur acolo? Fara familia mea? Daca nici femeia cu care sunt nu poate merge...", i-ar fi spus la acea vreme Diego.

  • Femeile din jurul lui Maradona s-au luat la HARTA. Scandal MONSTRU intre fiica si iubita. De unde a pornit SCANTEIA

Replica Dalmei n-a intarziat sa apara, cu o serie de postari acide pe Twitter. "Am lasat-o la priveghiul lui tata, am lasat-o cand a vorbit o saptamana despre mama, dar acum iesi la televizor sa vorbesti despre relatia cu tatal meu? Nu, draga, nu ma fa sa vorbesc? Poti sa traiesti fara sa amintesti mereu de mama mea, de mine si de sora mea? Si mai ales sa nu mai minti?", a precizat Dalma.

De asemenea, aceasta din urma i-a adus aminte lui Rocio de un episod petrecut la Dubai, cand Dalma ar fi avut grija non-stop de tatal sau, desi iubita sa era si ea in localitate. "Ai vorbit o saptamana la televizor dupa moartea tatalui meu, dar la cimitir n-ai fost deloc. Nu mai vorbi despre familia mea, pentru ca incep si eu sa vorbesc despre tine. Ma plictisesti!", a mai amintit Dalma, intr-un schimb de replici care probabil va continua mul timp de-acum inainte.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies