FABULOS! Povestea incredibila a acestei tinere din Romania! Cum a ajuns stapana unei averi COLOSALE peste noapte

FABULOS! Povestea incredibila a acestei tinere din Romania! Cum a ajuns stapana unei averi COLOSALE peste noapte

La 31 ani, Alexandra Copos este fata de milioane de dolari care a ajuns sa gestioneze marile afaceri ale tatalui ei, George Copos, in prezent in inchisoare, in urma condamnarii in Dosarul Transferurilor si Loteria I. Cand era la Rapid, Copos o vedea pe Alexandra chiar in fruntea clubului.

Are 800 de angajati si afaceri cu venituri anuale de aproximativ 30 de milioane de euro. Alexandra Copos vorbeste intr-un interviu pentru Business Magazin despre cat de greu a fost sa preia afacerile tatalui, care sunt provocarile pentru o tanara de 31 de ani intr-un business extrem de competitiv si cat de departe vrea sa ajunga.

"Nu stiu daca voi fi vreodata 100% pregatita sa preiau responsabilitatea de a duce mai departe ceea ce parintii mei au inceput acum 24 de ani. Mai am multe de invatat si sunt recunoscatoare pentru acest lucru. Cred ca cineva care poate spune ca nu mai are nimic de descoperit este o persoana trista.", spune Alexandra Copos.

Ca sa ajunga in fruntea Ana Pan si Ana Hotels si sa obtina rezultate, Alexandra a lucrat in companii precum Starwood Hotels, Hersha Hospitality a urmat un program MBA la The Wharton School, University of Pennsylvania si a facut practica la McKinsey & Company, o firma de consultanta din Dubai si New York.

"Compania Ana este parte din ceea ce sunt eu. De la 9 ani am inceput sa lucrez vara in diverse departamente ale companiilor noastre, intelegand astfel pasiunea antreprenoriala a parintilor mei, munca asidua, insa si satisfactiile pe care ti le da a-ti conduce propria firma.", spune Alexandra.

Lui Steve Jobs nu cred ca i-a pasat vreodata ce cred altii despre el, insa i-a pasat despre cum va revolutiona industrii total diferite - Alexandra Copos
In ultimul an, fiica lui George Copos, fostul patron al Rapidului, a reusit sa ridice vanzarile in retaile ale Ana Pan cu aproximativ 5%, sustine sursa citata, in timp ce cele din segmentul corporate au crescut cu 30%.

"Acest lucru a insemnat multa munca in standardizarea si regandirea gamei de produse, in motivarea si trainingul personalului, in investitiile in marketing cat si in aducerea unei echipe de management noi in cadrul Ana Pan."

"Am trecut printr-o perioada in care mi-a fost greu sa ma detasez de luarea de decizii care, pentru orice antreprenor la inceput de drum, par importante. Trecand insa de la a conduce 160 de angajati la 800 mi-am dat seama ca prioritatile trebuie sa se schimbe.", mai spune Alexandra Copos.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies