El este omul din spatele celui mai POPULAR SITE pentru adulti! A facut milioane de euro pe timpul pandemiei stand in casa 

Virale El este omul din spatele celui mai POPULAR SITE pentru adulti! A facut milioane de euro pe timpul pandemiei stand in casa
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iulie 2020, 14:03
Data actualizarii: Luni 27 Iulie 2020, 14:04

OnlyFans este cea mai cunoscuta platforma pentru adulti la ora actuala. 

Timothy Stokely (37 ani) este fondatorul celui mai poplar site pentru adulti la ora actuala. Barbatul este fiul unui bancher insa a castigat milioane de euro doar in pandemie cu afacerea sa. 

Stokely locuieste intr-o vila de 2.4 milioane de lire dupa ce a dat lovitura vietii sale cu site-ul care a explodat pe timpul pandemiei, care a inregistrat o crestere cu 42% a conturilor facute.

Site-ul are 660 000 de producatori in toata lumea si 50 de milioane de utilizatori, ceea ce inseamna ca platforma a platit producatorilor mai mult de 956 de milioane de lire, iar profitul firmei lui Stokely a ajuns la 1.2 miliarde de lire. 

Barbatul a deschis site-ul dupa ce initial a lansat un site pentru BDSM in 2011. A observat cererea pentru un continut personalizat pentru fani si a creat un site prin care acestia puteau cere starurilor filmelor pentru adulti un anumit tip de continut.

Pe timpul pandemiei, un model britanic Dannii Harwood a devenit primul om din Marea Britanie care face 1 milion de lire din site la doar un an de cand s-a inscris. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!