El e pustiul care a crescut la Cernobil! Transformarea care te lasa MUT de uimire! Cum arata dupa ce a descoperit sala de forta:

Autor: Sport.ro
Sambata 31 August 2013, 09:26

	El e pustiul care a crescut la Cernobil! Transformarea care te lasa MUT de uimire! Cum arata dupa ce a descoperit sala de forta:

► Unic in Romania: “Bataie ca-n filme” cu “Ares” Zambidis! Sambata 20:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Alexey Lesukov, un tanar nascut in Fosta Uniune Sovietiva, la sfarsitul anilor 80', este noua senzatie a culturismului din Est.

In varsta de 24 de ani, pustiul despre care au aparut deja legende cum ca ar fi crescut la Cernobil, i-a uimit pe toti cu transformarea lui.

Desi are in jur de 120 de kilograme acum, ajugand undeva la 100 in perioada in care concureaza, nimeni nu stia cum arata inainte sa se apuce cu adevarat de culturism.

Rusul a postat pe pagina sa de socializare o fotografie mai veche, uimindu-i pe toti.

"Cand aveam doar 11 ani, am observat ca pielea mea incepe sa crape si avea vergeturi. Atunci mi-am dat seama ca muschii mei cresteau. La 13 ani, aveam deja musculatura mult mai bine dezvoltata decat ceilalti pusti de varsta mea. La scurt timp am inceput sa fac sport si m-am indragostit de miscare", spune el.

De asemenea, Alexey este bun prieten cu un alt culturist cunoscut in Rusia, Andrey Skoromnyy.

Citeste si: "Am avut surpriza vietii!". Ce a gasit un american pe malul unui rau. NASA ar fi dat orice pentru asta!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT