Dezvaluiri INCREDIBILE despre El Chapo! Cati copii are seful celui mai mare cartel de droguri din lume si care este dependenta sa 

Dezvaluiri INCREDIBILE despre El Chapo! Cati copii are seful celui mai mare cartel de droguri din lume si care este dependenta sa 

Fostul lider al cartelului Sinaloa a vorbit intr-un interviu nevazut pana acum cu criminalista Monica Ramirez Cano inainte sa fie extradat in Statele Unite. 

In interviu, El Chapo, sau Joaquin Guzman a dezvaluit ca are 23 de copii, admitand ca singura 'dependenta' pe care a avut-o au fost femeile. Fostul lider a fost casatorit de 4 ani. 

Intrebat de criminalista care sunt lucrurile de care este dependent, El Chapo a raspuns sincer: "Nu am nicio dependenta, femeile sunt!"

Dupa intalnirile sale cu El Chapo, Monica Ramirez a vorbit despre cum este fostul lider al cartierului Sinaloa.

"Este o persoana respectuoasa, foarte atent la maniere, cordial, de treaba, extrem de rezervat, insa atunci cand reusesti sa ii castigi increderea poti vorbi cu el intr-un mod extraordinar, care iti permite sa vezi cum opereaza mintea lui. 

Nu este un psihopat. Are trasaturi de psihopat si narcisiste care sunt reflectate in nevoia de a fi admirat, sa se simta unic si special. Are o capacitate strategica importanta. Stie pe cine sa puna la locul potrivit, pe cine sa scoata si cum sa isi miste piesele, ca intr-un joc de sah", a spus femeia. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Totul despre alegerile locale de mâine. Ce acte ai nevoie, cum arată buletinele de vot și unde votezi
BRAT