De ce a primit acest barbat o amenda uriasa. Un tribunal l-a amendat cu 192.000.000 de dolari
Joi 14 Iunie 2018, 13:25

De ce a primit acest barbat o amenda uriasa. Un tribunal l-a amendat cu 192.000.000 de dolari

Ce a facut barbatul pentru a fi amendat cu aceasta suma uriasa.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia SPORT.RO pentru telefoane Android si iPhone!

Bucurati-va de fotbal! FCSB - Hajduk Split, joi 15 august de la 21.30, in direct la Pro TV!

Bucurati-va de fotbal! Spartak - PAOK, marti 14 august de la 20.30, in direct la Pro X!

Edgar Valdez Villarreal a primit o amenda uriasa de aproape 200 de milioane de dolari din partea unui tribunal american. Acesta a fost condamnat si la 49 de ani de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de trafic de droguri de mare risc.

Mexicanul este unul dintre cei mai importanti traficanti din Mexic, iar statul a decis sa ii dea o amenda egala cu averea estimata a acestuia, Valdez urmand sa ramana fara banii din conturi, case, masini si orice alte proprietati poseda.

Decizia este o lovitura pentru traficantii din Mexic, si in general din cele doua Americi, acestia fiind vanati si condamnati la sentinte uriase de catre tribunalele americane in ultimii ani.

Valdez este considerat mana dreapta a celui mai mare traficant de droguri din lume, "El Chapo" Guzman, fiind conducatorul cartelului Sinaloa pe partea de trafic de cocaina si marijuana.

Guzman la randul sau urmeaza sa fie judecat in USA in septembrie, procesul fiind cel mai mare din toate timpurile. Singurul traficant de nivelul lui Guzman, Pablo Escobar, a fost ucis de politie fara proces, dupa ce a fost vanat ani de zile la inceputul anilor '90.Un ziar american cere sancţiuni împotriva politicienilor corupţi din România şi sugerează că ar fi sub influenţa lui Putin