De ce a primit acest barbat o amenda uriasa. Un tribunal l-a amendat cu 192.000.000 de dolari

De ce a primit acest barbat o amenda uriasa. Un tribunal l-a amendat cu 192.000.000 de dolari

Ce a facut barbatul pentru a fi amendat cu aceasta suma uriasa.

Edgar Valdez Villarreal a primit o amenda uriasa de aproape 200 de milioane de dolari din partea unui tribunal american. Acesta a fost condamnat si la 49 de ani de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de trafic de droguri de mare risc.

Mexicanul este unul dintre cei mai importanti traficanti din Mexic, iar statul a decis sa ii dea o amenda egala cu averea estimata a acestuia, Valdez urmand sa ramana fara banii din conturi, case, masini si orice alte proprietati poseda.

Decizia este o lovitura pentru traficantii din Mexic, si in general din cele doua Americi, acestia fiind vanati si condamnati la sentinte uriase de catre tribunalele americane in ultimii ani.

Valdez este considerat mana dreapta a celui mai mare traficant de droguri din lume, "El Chapo" Guzman, fiind conducatorul cartelului Sinaloa pe partea de trafic de cocaina si marijuana.

Guzman la randul sau urmeaza sa fie judecat in USA in septembrie, procesul fiind cel mai mare din toate timpurile. Singurul traficant de nivelul lui Guzman, Pablo Escobar, a fost ucis de politie fara proces, dupa ce a fost vanat ani de zile la inceputul anilor '90.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies