Virale

Culturistul si iubita gonflabila s-au "tratat" cu pizza. Incredibil ce-a putut sa-i faca sportivul papusii sale!

Participant in competitiile de culturism din Kazahstan, Yuri Tolochko a devenit vedeta in intreaga lume dintr-un alt motiv, si anume datorita relatiei de iubire pe care a dezvoltat-o in ultimul an cu papusa gonflabila Margo.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Iunie 2020, 16:37
Data actualizarii: Luni 22 Iunie 2020, 16:43

Kazahul a facut o adevarata obsesia pentru partenera sa din plastic, pe contul de Instagram al lui Tolochko aparand fel de fel de fotografii de cuplu, ca si cum cei doi ar alcatui o pereche normala. Culturistul a mers atat de departe incat, la un moment dat, si-a cerut chiar in casatorie iubita gonflabila.

Astfel, la intervale regulate de timp, Yuri Tolocko socheaza cu postarile sale, folosindu-se bineinteles de aceeasi Margo. Zilele trecute, acesta a recidivat cu o serie de poze in care isi prezinta femeia imaginara in toata splendoarea sa, intinsa pe o masa si avand zonele intime acoperite doar cu bucati de pizza, asta in timp ce Yuri se pregateste tacticos de servirea mesei, in compania unui pahar de vin.

  • Culturistul si iubita gonflabila s-au tratat cu pizza. Incredibil ce-a putut sa-i faca sportivul papusii sale!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«One day he may go too far”. What does this mean for you? I don't accept things that are life-threatening. A person's life is the most valuable thing to me. Everything else I consider acceptable. «Ты не ты, когда голоден»(с)))) Что значит для вас - зайти слишком далеко?! Для меня приемлемо всё, кроме того, что представляет угрозу жизни человека. Человеческая жизнь - самая большая ценность для меня. #ideal_relationship #true_love #happy_wife_happy_life #будущеенаступило #yuritolochko #маргоживая #марго #любофф #моядевушка #lovestory #живинаполнуюкатушку #казахстан #юрийтолочко #толочкокачоккрасавчик #умныйкачок #качокромантик #качок #атлет #бодибилдинг #сексуальность #sexy #девушкамоеймечты #мачо #самец #альфа #beast #muscleman #prettygirl #нурсултан #яготовцеловатьпесокпокоторомутыходила @margo_party Photo by @sanat_mukanov

A post shared by OddJak / Юрий Толочко (@yurii_tolochko) on

Tolochko a avut si un mesaj de transmis cu aceasta initiativa, dar nu se stie exact ce a vrut sa spuna. "Nu accept lucrurile care iti ameninta viata. Cred ca viata unei persoane e cel mai valoros lucru", a mentionat el enigmatic in explicatia fotografiilor.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies