Culturistul si iubita gonflabila s-au "tratat" cu pizza. Incredibil ce-a putut sa-i faca sportivul papusii sale!

Culturistul si iubita gonflabila s-au "tratat" cu pizza. Incredibil ce-a putut sa-i faca sportivul papusii sale!

Participant in competitiile de culturism din Kazahstan, Yuri Tolochko a devenit vedeta in intreaga lume dintr-un alt motiv, si anume datorita relatiei de iubire pe care a dezvoltat-o in ultimul an cu papusa gonflabila Margo.

Kazahul a facut o adevarata obsesia pentru partenera sa din plastic, pe contul de Instagram al lui Tolochko aparand fel de fel de fotografii de cuplu, ca si cum cei doi ar alcatui o pereche normala. Culturistul a mers atat de departe incat, la un moment dat, si-a cerut chiar in casatorie iubita gonflabila.

Astfel, la intervale regulate de timp, Yuri Tolocko socheaza cu postarile sale, folosindu-se bineinteles de aceeasi Margo. Zilele trecute, acesta a recidivat cu o serie de poze in care isi prezinta femeia imaginara in toata splendoarea sa, intinsa pe o masa si avand zonele intime acoperite doar cu bucati de pizza, asta in timp ce Yuri se pregateste tacticos de servirea mesei, in compania unui pahar de vin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«One day he may go too far”. What does this mean for you? I don't accept things that are life-threatening. A person's life is the most valuable thing to me. Everything else I consider acceptable. «Ты не ты, когда голоден»(с)))) Что значит для вас - зайти слишком далеко?! Для меня приемлемо всё, кроме того, что представляет угрозу жизни человека. Человеческая жизнь - самая большая ценность для меня. #ideal_relationship #true_love #happy_wife_happy_life #будущеенаступило #yuritolochko #маргоживая #марго #любофф #моядевушка #lovestory #живинаполнуюкатушку #казахстан #юрийтолочко #толочкокачоккрасавчик #умныйкачок #качокромантик #качок #атлет #бодибилдинг #сексуальность #sexy #девушкамоеймечты #мачо #самец #альфа #beast #muscleman #prettygirl #нурсултан #яготовцеловатьпесокпокоторомутыходила @margo_party Photo by @sanat_mukanov

A post shared by OddJak / Юрий Толочко (@yurii_tolochko) on

Tolochko a avut si un mesaj de transmis cu aceasta initiativa, dar nu se stie exact ce a vrut sa spuna. "Nu accept lucrurile care iti ameninta viata. Cred ca viata unei persoane e cel mai valoros lucru", a mentionat el enigmatic in explicatia fotografiilor.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

O femeie din Bacău a murit în ziua în care s-a vaccinat. CNCAV: ”Suprapunere de evenimente fără legătură cu vaccinarea”
BRAT

Modifică setările cookies