Virale

GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo a dat Instagramul peste cap! Postarea care a adunat 6 milioane de like-uri într-o oră: „Prezentul și viitorul”

Cea mai urmărită persoană din lume pe Instagram a lovit din nou. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 15:33
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 15:41

Cristiano Ronaldo (36 ani) și-a luat câteva zile libere pe care le-a petrecut în Dubai. Tot acolo, superstarul a primit trofeul Globe Soccer pentru cel mai bun marcator din toate timpurile. Însă, vacanța a fost scurtă, iar fotbalistul s-a întors la Manchester pentru a se pregăti individual înaintea meciului cu Middlesbrough, din FA Cup, de pe 4 februarie, 22:00, în direct la PRO X. 

Doar că de data aceasta, Ronaldo s-a antrenat alături de fiul său, în vârstă de 11 ani. Cristiano Ronaldo Jr. este legitimat la grupele de copii și junioare ale „diavolilor roșii”, unde joacă același post ca tatăl său, atacant. 

Iar superstarul portughez a ținut să imortalizeze acest moment și a postat o fotografie pe Instagram, la care a adăugat descrierea: „Prezentul și viitorul”. 

Fotografiia distribuită de Ronaldo s-a bucurat de un adevărat succes în mediul online. Doar pe Instagram a strâns 6 milioane de like-uri în doar o oră. 

Cristiano Ronaldo, car de nervi la adresa Transfermarkt

Totul s-a petrecut după ce pe contul de Instagram al celor de la Transfermarkt a fost publicat, în martie 2020, un 'prim 11' ideal al fotbaliștilor reprezentați de Jorge Mendes. Furia lui Ronaldo s-a dezlănțuit în momentul în care a descoperit că este cotat la 75 de milioane de euro. 

În topul respectiv, superstarul portughez era al doilea cel mai bine cotat jucător al lui Jorge Mendes, după colegul său de la națională, Bernardo Silva, cotat la 100 de milioane de euro. Ronaldo a fost complet nemulțumit, iar din acest motiv le-a scris celor de la Transfermarkt pentru a cere explicații, după cum a dezvăluit unul dintre reprezentanți.

„Vârsta este unul dintre cei mai importanți factori. Cristiano Ronaldo este în vârstă, la fel cum este și Lionel Messi, iar cota li se reduce în funcție de asta. Chiar dacă sunt la fel de buni cum erau în urmă cu trei ani, sunt și cu trei ani mai în vârstă”, a declarat coordonatorul Transfermarkt pentru cotele jucătorilor, Christian Schwartz, pentru The Athletic. 

De cealaltă parte, managerul din UK al Transfermarkt, Daniel Busch, a fost cel care a dezvăluit momentul în care Cristiano Ronaldo le-a scris reprezentanților platformei. 

„Am pus o listă pe Instagram cu 10 jucători, de 33 de ani și mai în vârstă, iar Ronaldo era în continuare pe primul loc ca valoare, dar a spus că trebuie să fie cotat la mai mult. 

A trimis un mesaj către cei care se ocupă de rețelele de socializare. I-au răspuns, explicându-i de ce are cota atât și i-au spus: 'Din persoanele din grupa ta de vârstă ești de departe cel mai bun'. Era o diferență de 35-60 de milioane de euro între el și următorul de pe listă. Apoi a trimis niște emoji-uri care zâmbesc și ne-a blocat contul”, a povestit Busch pentru sursa citată. 

Cota lui Cristiano Ronaldo a fost în coborâre în ultimul timp, iar în prezent este valorat la 35 de milioane de euro conform Transfermarkt. Cea mai mare cotă a avut-o în perioada în care juca pentru Real Madrid și a fost de 120 de milioane de euro. 

Modifică setările cookies