Cine e tanarul caruia un hot i-a furat de la mana un ceas de 1,2 milioane de dolari in Ibiza! Il luase de la tatal sau fara sa stie

Cine e tanarul caruia un hot i-a furat de la mana un ceas de 1,2 milioane de dolari in Ibiza! Il luase de la tatal sau fara sa stie

Ceasul este unul dintre cele mai scumpe din lume.

Un tanar de 24 de ani a avut parte de un incident incredibil, in urma cu cateva zile, in Ibiza. Acesta a iesit cu doi prieteni la plimbare, cand un necunoscut a venit la el, i-a smuls ceasul de la mana si a plecat.

Din pacate pentru tanar, ceasul era un Richard Mille (RM) 50-03 MCLaren F1, un ceas ce valoreaza nu mai putin de 1,2 milioane de dolari! Tanarul este un azer, al carui tata este extrem de bogat.

Desi nu s-a confirmat, aceasta ar fi fiul presedintelui Companiei Petrolifere din Azerbaijian, un multimilionar, iar tanarul a luat ceasul de acasa fara ca tatal sau sa stie!

Compania Richard Mille a refuzat sa comenteze furtul ceasului, insa politistii spun ca cel care a furat bijuteria are cunostinte despre ceasuri, dar si despre victima.VIDEO PROTVPLUS.RO

Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Epidemia din China. Posibilitatea ca noul coronavirus să ajungă în România
BRAT