Cea mai sexy jurnalista a comis o gafa MONUMENTALA in direct! Ce a putut sa scoata pe gura

Cea mai sexy jurnalista a comis o gafa MONUMENTALA in direct! Ce a putut sa scoata pe gura

Prezentatoarea de televiziune Bianca Guaccero (39 de ani) a intrat in istoria gafelor comise in direct la TV, italianca facandu-se de rasul lumii cu o scapare cu tenta sexuala care a devenit imediat virala.

Totul s-a intamplat pe parcursul emisiunii ”Detto Fatto”, moderata de simpatica Bianca pe postul Rai 2, in momentul in care aceasta a solicitat o pauza de publicitate. Numai ca, ghinion, ea a mai ramas cateva secunde in direct, fara sa stie, indeajuns pentru a comite impardonabila eroare.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Almeno lei ci tiene all’igiene personale!!!???????????????????????????? #trash #trashitaliano #biancaguaccero #italy #dettofatto #ued #mariadefilippi #tinacipollari #comics #barbaradurso #livenoneladurso #rai

A post shared by Diego Dimitri (@funkydiego) on

Cum in platou se aflau doua invitate experte in solutii de curatenie, acesta fiind si subiectul discutiei, Bianca Guaccero s-a indreptat spre oaspetele sale si le-a adresat o intrebare suplimentara. ”Haide, fetelor, spuneti-mi cum se igienizeaza...pasarica (n.r.: la passera, in italiana)!”, a fost fraza pe care milioane de telespectatori au auzit-o in transmisiune directa.
 

Considerata una dintre divele showbiz-ului italian in ultimele doua decenii, Bianca Guaccero e divortata si are un copil, iar in trecut a avut o relatie amoroasa cu Nicola Ventola, fost atacant la Inter Milano.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ci vediamo domani ragazzi! Buon inizio settimana! @dettofattorai

A post shared by Bianca Guaccero (@biancaguacceroreal) on

  • Cea mai sexy jurnalista a comis o gafa MONUMENTALA in direct! Ce a putut sa scoata pe gura
Citeste si:Bianca Guaccero
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies