GALERIE FOTO Cea mai bogată ring girl din UFC și-a fascinat urmăritorii! Cum a putut să se posteze pe rețelele de socializare 

Arianny Celeste ring girl UFC Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Mai 2022, 15:28
Data actualizarii: Vineri 20 Mai 2022, 15:29

Arianny Celeste (36 ani) și-a încântat urmăritorii cu ultima apariție de pe rețelele de socializare. 

Arianny Celeste este cea mai bogată ring girl din UFC, fiind și una dintre cele mai cunoscute. Modelul a primit de șase ori titlul „Ringcard Girl of the Year” la premiile MMA. Aparițiile din ring i-au adus și cariera de model. 

În 2006, Celeste a devenit ring girl după ce a început colaborarea cu compania Danei White, iar patru ani mai târziu și-a început cariera în modeling, primind contracte importante. De atunci, valoarea netă a fetei a ajuns să fie de 3.4 milioane de lire, cu 400.000 de lire mai mult decât campioana la categoria pană, Amanda Nunes. 

Arianny Celeste, apariție sexy pe rețelele de socializare 

Recent, Celeste și-a deschis cont și pe una dintre cele mai cunoscute platforme pentru adulți, acolo unde postează fotografii în ipostaze sexy. Tânăra își încântă totuși și urmăritorii de pe Instagram, postând fotografii senzuale și acolo. 

În cea mai recentă, Celeste s-a pozat purtând un corset din dantelă, iar cei 3.2 milioane de urmăritori au reacționat imediat. 

„Jumătate femeie, jumătate zeiță!”, „Frumoasă ca întotdeauna, regina mea!”, „Wow, absolut frumoasă și superbă!”, sunt câteva dintre comentariile de la fotografie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!