Ce patesc administratorii de cimitire cand sunt ingropati interlopi. "Au trimis o brigada la el in birou"

Autor: Sport.ro
Duminica 24 Martie 2019, 09:27

	Ce patesc administratorii de cimitire cand sunt ingropati interlopi. "Au trimis o brigada la el in birou"

Administrarea unui cimitir nu este deloc una usoara.

Administrarea unui cimitir nu este deloc una usoara, mai ales cand trebuie sa ai de-a face cu interlopi. A simtit-o pe pielea sa administratorul cimitirului Moravian, din New York, cel care a primit saptamana trecuta vizita unor mafioti.

Acestia au venit sa ii ceara sa il inmormanteze pe fostul lor sef, Frank Cali, intr-un loc special, din mausoleul in care sunt ingropate numai personalitati, si unde locurile sunt deja rezervate. Acesta a primit o oferta "de nerefuzat", primind o punga cu bani ce continea 45.000 de dolari.

Amanuntele au fost oferite in presa din SUA de un alt angajat al cimitirului, care a asistat la toata faza. Acesta a povestit cum o "briagada" a intrat in biroul administratorului si nu au plecat decat dupa cateva ore, perioada in care, ca prin minune, s-a gasit un loc pentru celebrul sef mafiot asasinat in fata casei sale.

Cimitirul din Staten Island este cunoscut pentru faptul ca gazduieste mai multi fosti mari mafioti, cum ar fi Paul Castellano si Tommy Bilotti, asasinati si ei in 1985, Frank DeCicco, omorat ca retaliere pentru asasinarea lui Castellano, si, mai nou, Frank Cali. Toti patru au facut parte din cea mai puternica familie mafiota din New York, Gambino.

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies