Ce a declarat compania farmaceutica dupa ce unui pacient i-au crescut sanii! Acesta luase niste pastile

Ce a declarat compania farmaceutica dupa ce unui pacient i-au crescut sanii! Acesta luase niste pastile

Cazul a ajuns la tribunal.

Johnson & Johnson este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume. Acestia au insa probleme mari, dupa ce au fost dati in judecata dupa ce un pacient a avut un efect secundar incredibil.

Un medicament nou lansat pe piata, denumit Risperdal, care trateaza persoanele schizofrenice si bipolare, i-a cauzat unui barbat din SUA sa ii creasca sanii. Acesta a dat in judecata compania si a castigat.

Judecatorul a spus ca acest efect secundar nu era trecut pe prescriptie, si a decis ca barbatul sa primeasca o compensatie de ... 8 miliarde de dolari! Suma este imensa, insa este raportata la incasarile companiei, cea care a facut aproape 1 miliard de dolari in 2018 din vanzarea acestui medicament.

Avocatii companiei spun ca suma este exagerat de mare, dupa ce un termen initial ii oferise mai putin de 1 milion de dolari.

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!VIDEO PROTVPLUS.RO

Statistici după primul tur. Cum și-au împărțit candidații țara și cine a votat pentru ei
BRAT