Castiga O AVERE lunar si a REFUZAT nume importante care i-au propus o intalnire! Cum arata modelul care nu vrea sa auda de iubit celebru 

Virale Castiga O AVERE lunar si a REFUZAT nume importante care i-au propus o intalnire! Cum arata modelul care nu vrea sa auda de iubit celebru
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2020, 16:29
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2020, 16:35

Veronica Victoria Perasso (22 ani) impresioneaza pe retelele de socializare cu pozele sale. 

Modelul de pe Instagram se pozeaza pentru cei 1.3 milioane de urmaritori in cele mai sexy ipostaze, insa din cauza pandemiei s-a reorientat iar acum castiga o adevarata avere din site-uri precum OnlyFans, acolo unde pune poze indecente cu ea. 

Veronica, cea care atrage atentia chiar si celebritatilor, printre care si sportivi extrem de cunoscuti in toata lumea spune ca unul dintre atuurile sale este faptul ca ii refuza pe acestia.

  • Castiga O AVERE lunar si a REFUZAT nume importante care i-au propus o intalnire! Cum arata modelul care nu vrea sa auda de iubit celebru

"Primesc sute de mesaje zilnic si incerc sa raspund la fiecare din ele. Misiunea mea este sa ii fac sa se simta iubiti. In aceste momente multi sunt tematori. E important sa imi fac fanii fericiti, ei ma fac fericita trimitandu-mi bani, deci este corect ca eu sa le returnez sentimentul de fericire. 

Au fost cativa care au crezut ca le merge cu mine, sportivi renumiti si oameni din showbiz cunoscuti. Insa, stiu ca nu ii intereseza sa ma cunoasca. Asa ca, ii ignor, nu le raspund, iar asta este asul meu din maneca. 

Ma ajuta sa imi reamintesc ca nu sunt doar o femeie slaba si usor de impresionat. Asta ma face sa ma simt bine in legatura cu mine, ca persoana", a spus Veronica conform Daily Star. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!