Britney Spears spune ca a batut recordul lui Usain Bolt la 100m! Ce a postat cantareata si care ar fi fost timpul scos

Britney Spears spune ca a batut recordul lui Usain Bolt la 100m! Ce a postat cantareata si care ar fi fost timpul scos

Vedeta e convinsa ca l-a intrecut pe Usain Bolt.

Britney Spears a postat pe Instagram o captura de ecran care arata un cronometru oprit in dreptul bornei de 5.97 secunde. Cantareata americana a scris: "Am alergat prima data in 5 secunde. Sa treci peste fricile tale la inceput este esential! Dupa ce am facut asta, am oprit cronometrul la 5 secunde! De obicei alerg in 6 sau 7 secunde, prima incercare a fost de 9, dar acum am reusit! 100 de metri"

Fanii au ramas confuzi, avand in vedere ca recordul mondial la proba de 100 de metri este detinut de Usain Bolt, cu 9.58s.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ran my first 5 !!!! Getting over your fear of pushing it in the beginning is key …. once I did that I hit 5 !!!!! Usually I run 6 or 7 …. my first try was 9 …. and now I did it whoop !!!!! 100 meter dash ????????‍♀️???????????? !!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Nimeni nu a inteles ce a vrut sa demonstreze Britney Spears, insa utilizatorii i-au trimis tot felul de mesaje in comentarii. "Regina recordurilor mondiale", a scris un fan. "Patriots ar trebuie sa ii ofere un contract lui Britney dupa ce a doborat recordul la suta de metri", a fost mesajul postat de un altul. Pe Twitter au aparut si diverse glume, asa cum e cea de mai jos, in care Britney apare intr-o cursa alaturi de Usain Bolt.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies