BOMBA! Unul din sefii Mafiei din Napoli tocmai ce a evadat dintr-o inchisoare din Uruguay! Metoda geniala folosita de mafiot

BOMBA! Unul din sefii Mafiei din Napoli tocmai ce a evadat dintr-o inchisoare din Uruguay! Metoda geniala folosita de mafiot

Un mafiot italian e protagonistul unei scene demna de filmul "Prison Break".

Regele cocainei din Milano a evadat din inchisoare in Uruguay printr-o metoda incredibila. Rocco Morabito a evadat alaturi de alti trei detinuti printr-o gaura din acoperisul inchisorii centrale din Montevideo. Apoi, evadatii au jefuit o casa din apropiere, a dezvaluit ministrul de interne din Uruguay.

Rocco Morabito era capul celebrei organizatii 'Ndrangheta, cel mai puternic grup de crima organizata din Italia, responsabil cu traficul a 80% din cocaina din Europa.

Morabito a fost arestat in 2017 in Uruguay dupa ce a locuit acolo timp de 13 ani cu nume fals. Mafiotul isi astepta extradarea in Italia in momentul in care a evadat.

Inainte sa fie arestat, Morabito traia in lux in Uruguay, intr-o vila din zona Punta del Este, unde era considerat un cetatean model de catre vecinii sai care nu-i stiau trecutul.

Politistii din Uruguay i-au gasit pasaport brazilian cand l-au arestat cu numele Francisco Attilio Capelletto Souza. Avocatul sau sustinea ca Morabito avea o viata obisnuita fara activitati criminale inca din 1994 si a cerut eliberarea lui.


Politia din Uruguay au demarat cautari intensive in toata tara si au alertat populatia. FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT