BOMBA! Unul din sefii Mafiei din Napoli tocmai ce a evadat dintr-o inchisoare din Uruguay! Metoda geniala folosita de mafiot

BOMBA! Unul din sefii Mafiei din Napoli tocmai ce a evadat dintr-o inchisoare din Uruguay! Metoda geniala folosita de mafiot

Un mafiot italian e protagonistul unei scene demna de filmul "Prison Break".

Regele cocainei din Milano a evadat din inchisoare in Uruguay printr-o metoda incredibila. Rocco Morabito a evadat alaturi de alti trei detinuti printr-o gaura din acoperisul inchisorii centrale din Montevideo. Apoi, evadatii au jefuit o casa din apropiere, a dezvaluit ministrul de interne din Uruguay.

Rocco Morabito era capul celebrei organizatii 'Ndrangheta, cel mai puternic grup de crima organizata din Italia, responsabil cu traficul a 80% din cocaina din Europa.

Morabito a fost arestat in 2017 in Uruguay dupa ce a locuit acolo timp de 13 ani cu nume fals. Mafiotul isi astepta extradarea in Italia in momentul in care a evadat.

Inainte sa fie arestat, Morabito traia in lux in Uruguay, intr-o vila din zona Punta del Este, unde era considerat un cetatean model de catre vecinii sai care nu-i stiau trecutul.

Politistii din Uruguay i-au gasit pasaport brazilian cand l-au arestat cu numele Francisco Attilio Capelletto Souza. Avocatul sau sustinea ca Morabito avea o viata obisnuita fara activitati criminale inca din 1994 si a cerut eliberarea lui.


Politia din Uruguay au demarat cautari intensive in toata tara si au alertat populatia. 

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro XFULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sănătatea românilor depinde de un sistem care e la un pas de colaps. Dezastrul de la CNAS
BRAT