Virale

Bolt, inca un RECORD! Cu cine si-a inselat iubita, aflata pe ultima suta de metri a sarcinii! Totul a iesit acum la iveala

Fostul sprinter jamaican Usain Bolt (33 de ani), cel mai rapid om din toate timpurile, a devenit de curand tata pentru prima oara, bucurie umbrita insa de dezvaluirile unui fotomodel britanic care pune la indoiala calitatile umane ale sportivului.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Mai 2020, 22:29
Data actualizarii: Duminica 24 Mai 2020, 22:39

Shari Halliday e numele fetei de 22 de ani care pretinde ca Bolt i-a cerut in mod repetat poze in ipostaze intime, asta in ciuda faptului ca partenera oficiala a lui Usain, Kasi Bennett, se afla cu mai putin de 48 de ore inainte de a da nastere primului copil al cuplului.

Bolt are o relatie de 6 ani cu proaspata mamica, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa schimbe mesaje cu continut sexual cu o alta femeie. ”Esti HOT, jur, imi place”, i-ar fi spus jamaicanul lui Shari Halliday dupa ce a primit fotografiile respective.

In apararea sa, britanica sustine ca n-ar fi facut acest lucru daca ar fi stiut despre statutul conjugal al lui Usain Bolt. Totusi, fostul mare sportiv a anuntat inca din ianuarie ca partenera sa Kasi Bennett urmeaza sa nasca, astfel ca scuzele lui Shari nu prea stau in picioare.

  • Bolt, inca un RECORD! Cu cine si-a inselat iubita, aflata pe ultima suta de metri a sarcinii! Totul a iesit acum la iveala

In plus, se pare ca Usain Bolt si Shari Halliday se cunosc inca din vara anului trecut, iar la inceputul lui 2020 ar mai fi avut o escapada romantica.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies