Bin Laden ascundea mesaje criptate in filmele pentru adulti! Cel mai temut terorist din istorie nu suporta comunicarea pe mail: dezvaluirile din ultimul documentar

Virale Bin Laden ascundea mesaje criptate in filmele pentru adulti! Cel mai temut terorist din istorie nu suporta comunicarea pe mail: dezvaluirile din ultimul documentar
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Septembrie 2020, 14:22
Data actualizarii: Luni 07 Septembrie 2020, 14:23

Osama Bin Laden, ucis in 2011 de trupele speciale americane, a fost unul dintre cei mai temuti teroristi ai planetei.

Trupele 'Navy SEALS' care l-au ucis pe Bin Laden au ridicat mai multe echipamente IT din casa unde a fost prins temutul terorist. Desi initial toate probele au fost clasificate, intr-un documentar National Geographic lansat recent se spune ca teroristul ar fi avut mai multe materiale pornografice pe hard-diskuri, care contineau mesaje criptate. Acestea erau folosite pentru a comunica cu asociatii sai din Al Qaeda.

Prezentatorul Peter Bergen, primul jurnalist occidental care l-a intervievat pe Bin Laden la televizor, a examinat probele ridicate de la locul unde a fost ucis teroristul.

  • Bin Laden ascundea mesaje criptate in filmele pentru adulti! Cel mai temut terorist din istorie nu suporta comunicarea pe mail: dezvaluirile din ultimul documentar

Potrivit unor scrisori, Bin Laden era ingrozit de utilizarea mail-ului ca mijloc de comunicare, deoarece criptarea nu putea fi de incredere.

Astfel, se crede ca teroristul a folosit masuri sub acoperire pentru a comunica cu asociatii din Al Qaeda, iar acest lucru il realiza prin mesaje criptate integrate in continutul filmelor pentru adulti.

Documentarul exploreaza in amanunt misterul acestor documente detinute de Bin Laden, care nu avea internet in complexul unde a fost gasit si ucis. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!