BANII nu i-au adus fericirea. Paris Hilton, SUGRUMATA, BATUTA SI AGRESATA. Cine e barbatul care i-a oprit CHINUL

Paris Hilton Virale BANII nu i-au adus fericirea. Paris Hilton, SUGRUMATA, BATUTA SI AGRESATA. Cine e barbatul care i-a oprit CHINUL
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Septembrie 2020, 17:22
Data actualizarii: Miercuri 02 Septembrie 2020, 17:25
Mostenitoarea imperiului financiar Hilton a fost nefericita in dragoste si s-a confruntat cu episoade de violenta domestica.

Pana la 39 de ani, lipsa problemelor financiare n-a ajutat-o pe Paris Hilton sa-si gaseasca linistea pe plan sentimental. Din contra, conform propriilor declaratii, frumoasa blonda a suferit cumplit in majoaritatea relatiilor amoroase pe care le-a avut paana in prezent.

Mai precis, Paris a dezvaluit ca 5 dintre fostii iubiti au recurs impotriva ei la violenta fizica. "Am suportat lucruri greu de crezut. Am fost sugrumata, batuta si agresata. Nu prea intelegeam ce e dragostea si cum trebuie sa fie o relatie. Am crezut ca se comportau asa pentru ca ma iubeau. Privind in urma, nu-mi vine sa cred ca i-am lasat sa ma trateze asa", a spus americanca intr-o interventie pe canalul sau de Youtube.

Deschiderea cu care Paris Hilton vorbeste despre aceste lucruri vine in contextul in care, se pare, si-a gasit un sfarsit un iubit in prezenta caruia sa se simta in siguranta. Astfel, de aproximativ un an, Paris se iubeste cu afaceristul Carter Reum, o relatie ideala, dupa cum a marturisit recent chiar cea care mosteneste afacerile hoteliere de miliarde de euro ale tatalui sau.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!