Americanii au incercat sa afle cati bani are in cont Vladimir Putin. La ce concluzie au ajuns

Americanii au incercat sa afle cati bani are in cont Vladimir Putin. La ce concluzie au ajuns

The Washington Post a estimat averea lui Putin.

Jurnalistii americani au incercat sa estimeze cati bani are in conturi presedintele Rusiei, Vladimir Putin, dupa ce mai multi membrii ai congresului american au cerut sa stie averea acestuia.

Americanii spun ca este imposibil sa estimezi exact averea lui Putin, avand in vedere ca e greu sa aiba acces la informatii, dar si pentru ca presedintele Rusiei este un fost agent al KGB, stiind sa isi ascunda viata personala de ochii lumii.

Conform jurnalistilor, singura certitudine este ca Putin isi face avearea prin intermediul oamenilor de afaceri cei ii sunt apropiati. Astfel, Putin are 4 persoane pe care le tine aproape, si prin care isi desfasoara activitatea.

Acestia considera ca presedintele Rusiei ia 50% din orice "combinatie", asociatii aproape de 50%, iar alte persoane care iau parte la actiune au cateva procente din suma. Cea mai mare "afacere" facuta de Putin pare sa fie Gazprom, din care au "disparut" 310 de miliarde de dolari. De altfel, una dintre persoanele importante ce au subliniat legatura dintre Putin si Gazprom a fost asasinata in 2015.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies