A nu se lasa la indemana copiilor! Cum i-a oferit instant un bebelus peste 10.000 de dolari lui Elon Musk in timp ce se juca pe iPad

Tesla Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iunie 2021, 19:43
Data actualizarii: Duminica 20 Iunie 2021, 19:46

O mama a devenit virala pe TikTok dupa ce a povestit cum a ramas fara aceasta suma importanta

Mesajul "A nu se lasa la indemana copiilor" este de obicei gasit pe produse din industria chimica sau cea a medicamentelor, si, in general, pe orice obiect care poate sa dauneze grav sanatatii fie prin consum fie prin manevrarea lui.

Poate ar fi momentul sa fie introdus si la tablete sau telefoane mobile, desi in acest caz ar fi vorba de... protectia adultilor.

O mama din SUA, proprietara si a unei masini Tesla, a povestit pe TikTok cum in timp ce gatea i-a lasat iPad-ul bebelusului ei de 10 luni, care, din intamplare, a accesat aplicatia Tesla si a descarcat un update, acela de masina autonoma, adica optiunea de a conduce fara sofer.

Mama si-a dat seama despre "reusita" copilului ei de-abia cand i-a venit factura: 10.837.50 dolari, cu tot cu taxe.

 

Video-ul postat insa de aceasa pe TikTok a devenit viral, cu mai bine de 2 milioane de vizualizari şi peste 250.000 de like-uri.

@stayfitstaylit

Well our son decided we needed the self driving package we debated on before ???????????? ##tesla ##teslaworld ##ohno ##foryou ##fyp

♬ Oh No - Kreepa
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!