Profită de promoții! COLINDĂ CU NOI 2021 

Vehicule ATV ROM
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 15:57
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 16:08

Când i-ai scris ultima dată lui Moș Crăciun? 

Ce ai spune dacă în perioada aceasta nu doar sărbătorile sunt magice, ci și promoțiile?! Clienții ATVRom pot utiliza doar între 10 - 12 decembrie butonul special ”Scrie-i lui Moș Crăciun”, prin intermediul căruia pot solicita modificarea promoției din campanie cu una care să li se potrivească mai mult, asemănătoare din punct de vedere al costurilor. 

O altă surpriză vine sub forma DISCOUNT-ului 15% pentru 7 unități ATV CFMOTO 450S, omologare Euro 5 și 450L Euro5, dar, atenție! Fiți cu ochii pe ceas! Acest discount se aplică din 7 în 7 ore, la ore fixe, timp de 7 minute. 

Discount-uri magice la vehicule tip ATV și SxS (CFMOTO, Can-Am, Polaris), la motociclete (Kawasaki, Aprilia, Fantic, Husqvarna, CFMOTO, GasGas, KTM), la biciclete (Fantic), scutere (Aprilia, Vespa, Piaggio, Yadea), roadstere Spyder și Ryker, skijeturi (Sea-Doo), anvelope și echipamente! Există posibilitatea achiziționării în rate/leasing cu dobândă promoțională. De asemenea, clienții vor beneficia în perioada derulării campaniei de o Promoție cadou, sub forma unui card 10% sau 20% reducere la echipamente.

COLINDĂ CU NOI!

Articol sustinut de ATVRom

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!