(P) Pentru noi este campion. MozzartBet plateaste toate biletele celor care au pariat pe Djokovic campion la US Open!

Promo (P) Pentru noi este campion. MozzartBet plateaste toate biletele celor care au pariat pe Djokovic campion la US Open!
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Septembrie 2020, 12:40
Data actualizarii: Marti 08 Septembrie 2020, 12:41

Un moment de neglijență și o pedeapsă crudă din partea organizatorilor US Open pentru a descalifica cel mai bun jucător de tenis din lume de la Grand Slam-ul din New York, impiedicandu-l astfel pe Novak Djokovic să se apropie de Rafael Nadal și Roger Federer în ceea ce privește numărul de titluri.

Acum putem intra în teoria conspirației, să ne întrebăm dacă aceeași decizie ar fi fost luată și dacă ar fi fost altcineva, dar nu isi au rostul.

Prin urmare, casa de pariuri MozzartBet a făcut un efort să treacă peste acest moment nefericit cât mai repede posibil, așa că va plăti toți jucătorii care au pariat că Djokovic va fi campionul US Open pentru 2020. Deci, nu numai că returnează miza, dar plătesc cota completă ca fiind câștigătoare.

Pentru cei care nu stiu, cota ca Djokovic să castige al 18-lea titlu de Grand Slam înainte de începerea turneului a fost de 1,70. Și Djokovic era pe drumul cel bun. 

Cu siguranta jucatorul isi va pastra optimismul si va incerca sa-i depaseasca pe Nadal si Federer la numarul de trofee, indiferent de obstacolele din cariera. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!