(P) Pătrunde în atmosfera unui șemineu pe lemne cu un singur buton de telecomandă

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Septembrie 2020, 11:49
Data actualizarii: Vineri 11 Septembrie 2020, 11:53

Datorită dezvoltării continue și a inovațiilor oferite de tehnologia modernă din universul soluțiilor de semineuri alternative, varianta electrică 3D devine varianta ideală pentru oricine dorește să reproducă atmosfera plăcută și magică a unui șemineu veritabil, chiar în intimitatea propriului apartament de la bloc. 

Confortabile și ușor de utilizat datorită telecomenzii, timerului, afișajului reglabil și termostatului, gama de șeminee electrice disponibile în oferta specialiștilor sibieni de la PEFOC sunt ideale pentru a înlocui ambiental, un șemineu tradițional pe lemne, în locurile în care nu este posibilă instalarea unui coș de fum - apartamente la bloc sau locuințe aflate în zone protejate din punct de vedere ecologic.

Cu cele peste 100 de culori și efecte virtuale ale flăcărilor generate electronic, nu mai este nevoie să te retragi într-o cabană la munte ca să te poți bucura de experiența relaxării în fața unui șemineu clasic, petrecând momente de neuitat alături de persoana iubită, la un pahar de vin sau citindu-le povești celor mici la gura sobei virtuale. Termostatul digital montat pe șemineu, permite verificarea și reglarea temperaturii, acesta putând genera căldura într-o cameră de până la 37 de metri pătrați.

Lumina este reglabilă pe mai multe niveluri astfel încât, să poți obține ambianța dorită în funcție de preferințele tale. Opțiunea este valabilă și pentru reglajul flăcărilor generate virtual, care permite setarea pe 5 viteze diferite. Consumul energetic de 11,2 W/h devine o valoare de neglijat, în comparație cu beneficiile pe termen lung, aduse de un șemineu electric.

Așa cum aminteam și la început, acest model special de șemineu de apartament nu are nevoie de instalarea unui coș de fum și este disponibil într-o paletă variată de modele și culori, potrivite preferințelor fiecărui client în parte. Un semineu electric alb, negru, maro sau gri, precum și diferitele modele sculptate pe șemineul electric, te așteaptă pentru a se asorta perfect cu stilul locuinței tale, aducându-ți și acel plus de confort, design și relaxare.

Pentru a nu lăsa niciun detaliu neplanificat, șemineele electrice 3D sunt echipate cu un timer, ce poate fi setat într-un interval de la 30 min până la 9h. De asemenea, luminozitatea poate fi setată pe 5 nivele diferite la orice model de șemineu electric 3D și oferă utilizatorului posibilitatea de a obține luminozitatea ideală în funcție de preferințele sale și de ambianța pe care dorește s-o creeze. Această opțiune este valabilă și în cazul frecvenței flăcărilor, reglabile în 5 trepte de putere.

Combinație perfectă între design și funcționalitate, șemineul electric devine o veritabilă mașină a timpului cu care vei călători în vremurile copilăriei tale, întorcându-te în casa caldă a bunicilor, dar și un element de decor ce va înnobila spațiul destinat familiei tale, cu aura unui sanctuar de relaxare și bună dispoziție, toate acestea în intimitatea propriului tău apartament de la bloc.

Dacă ai întrebări sau orice alt fel de nelămuriri, echipa profesioniștilor PEFOC, îți stă la dispoziție prin specialiștii săi, cu consultanță gratuită pentru o gama variată de soluții alternative de încălzire, începând de la șeminee clasice, moderne, electrice, pe lemne sau peleți sau variante feerice de semineu de terasa, ce funcționează pe bază de bioetanol. Doar în acest mod, vei putea beneficia de cele mai bune și avizate sfaturi care să îți permită alegerea soluției perfecte nevoilor de încălzire sau decor ale căminului tău. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!