(P) NetBet.ro a lansat jocurile Relax Gaming

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 17:57
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 18:00

NetBet România și-a mărit portofoliul cu jocurile unuia dintre cei mai în vogă furnizori ai momentului!

Suntem încântați să anunțăm că Relax Gaming s-a alăturat familiei noastre în continuă expansiune și că sloturile lor sunt acum disponibile pentru clienții NetBet din România și din alte țări.

Conform acordului, jucătorii se pot bucura de întreaga suită de sloturi Relax, inclusiv de jocuri populare ca Temple Tumble, Snake Arena sau Money Train 2.

Acordul cu NetBet Casino, primul cazino online acreditat în țara noastră, dar și operatorul cu cel mai amplu catalog de jocuri, marchează o extindere suplimentară pentru Relax, în urma mai multor parteneriate cu alte cazinouri online de pe piață.

Acordul, cel mai recent dintr-un lung șir de parteneriate europene semnate de Relax, este o dovadă a ambiției companiei de a-și consolida în continuare capacitatea de lider în industrie cu jocurile sale.

Horia Valuch, COO NetBet.ro, a afirmat: „Crearea unei experiențe de joc distractive pentru clienții NetBet.ro este principalul obiectiv al companiei noastre. Suntem încântați că am adăugat multi-premiatul „Furnizor al anului” în portofoliul nostru. 

Sunt sigur că jucătorii noștri vor fi încântați să aibă jocul emblematic Money Train 2, disponibil pe site-ul nostru, alături de toate celelalte titluri uimitoare de la Relax Gaming. Credem cu adevărat că acest parteneriat se va baza pe calitate și profesionalism.”

Recunoscut de industrie ca un adevărat trendsetter, Relax Gaming a fost desemnat recent câștigătorul „Cel mai bun furnizor de conținut de cazinou” la premiile EGR 2021 din februarie, precum și „Cel mai bun furnizor de software de cazinou” la premiile EGR B2B 2020 de anul trecut.

NetBet.ro este primul operator de jocuri de noroc online licențiat în țara noastră și cel cu cel mai mare portofoliu de jocuri din România. Catalogul include peste 2000 de jocuri de la 30+ de furnizori, iar acest număr este în continuă creștere. 

Printre aceste jocuri se află numeroase sloturi, dar și versiuni de ruletă, jocuri de cărți (Poker, Blackjack, Baccarat, etc.), loterii și, inclusiv, table. Totodată, pe NetBet.ro te poți distra punând bilete pentru pariuri sportive, pariuri pe diverse evenimente sociale sau pe virtuale.

 

Licența nr. L1160651W000195 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN pentru NetBet Enterprises Ltd., Ewropa Business Centre, etaj 3, camera 704, birou A, str. Dun Karm Street, Birkirkara, Malta, valabilă din data de 01 Iulie 2016 până la 30 Iunie 2026.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!