(P) Delicatețe și hidratare pielii tale 

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Aprilie 2021, 11:33
Data actualizarii: Joi 22 Aprilie 2021, 12:51

Îngrijirea optimă este indispensabilă pentru sănătatea și tinerețea pielii. 

Zilnic, există mulți factori ce afectează negativ stratul epidermic. Vântul rece și puternic, umiditatea excesivă sau razele directe ale soarelui puternic. Totuși, succesul și spiritul pozitiv provine de la mișcare. Sportul este viață, după cum afirmă toți specialiștii și doctorii. 

Pentru a oferi protecție maximă în timpul efortului fizic, este necesară utilizarea unor remedii sigure, testate dermatologic și absolut inofensive pentru pielea sensibilă. Dove este o companie arhicunoscută pe piața mondială, care asigură efecte deosebite și rezultate instante. Pe lângă protecție maximă, sarcina de bază a remediilor este de a îngriji, hidrata și suplini cu nivelul optim de umiditate. 

Specialiștii Dove susțin că deodorantele trebuie să ofere maximă protecție împotriva transpirației, dar să fie super delicate cu pielea. În momentul activității fizice și antrenamentelor de forță, axilele nu sunt îngrijite suficient. Dacă alegi remedii necalitative, există riscul apariției iritațiilor, senzației de uscăciune sau chiar alergii puternice. 

Compoziție super delicată 

Deodorantele Dove https://makeup.ro/brand/122133-355493/ sunt compuse din ¼ cremă hidratantă, cu efect emolient și delicat. Perfecta combinație dintre protecție fiabilă și hidratate optimă este  factorul definitoriu al brandului. 

Există mai multe tipuri de deodorante: 

Spray

Protecția este asigurată timp de 48 de ore, indiferent de aroma sau compoziția aleasă.  Formula unică are grijă de zona delicată, menținând nivelul natural de umiditate, pentru  preveni iritarea și uscăciunea. Nu aplica spray-ul pe pielea deteriorată. Întrerupe utilizarea dacă apare erupție cutanată sau iritare a pielii. Nu se recomandă pentru o piele atopică sau super sensibilă, deoarece poate usca ușor zona. În acest caz, optează pentru un stick cremos. 

Roll-on

Textura de gel, ușor lichid, se distribuie uniform și ușor. Se absoarbe rapid, fără lăsa urme pe haine. Faptul că este transparent și absolut imperceptibil este beneficiul de bază. Recomandat pentru orice tip de pielea. Poate fi aplicat de mai multe ori, în caz de necesitate. 

Stick

Textura cremoasă asigură un grad sporit de hidratare. Parfumul revigorant trezește simțurile și se menține o perioadă îndelungată. Nu conține alcool etilic sau alte substanțe toxice și dăunătoare. Pielea capătă o textură mai moale și mai fină. De asemenea, contribuie la regenerarea pielii axilelor după ras. Aplicat într-un strat subțire, nu provoacă daune chiar și în cazul fisurilor mici. 

Dove este compania, care de-a lungul anilor a creat sute de proiecte pentru femei. Genericul și scopul este de a spori încrederea în sine, de a susține frumusețea naturală și unicitatea. Specialiștii brandului susțin că frumusețea este principala sursă de încredere, indiferent de vârstă, kilograme, etnie sau culoarea pielii. 

Mai mult decât atât, utilizarea unui anumit produs, oferă o anumită starea de spirit. Iar scopul de bază al remediilor Dove este cel de a oferi confort și plăcere. Produsele se disting prin miros deosebit și proaspăt, dar nu înțepător. Alege aromele preferate, pentru un maxim sentiment de relaxare. 

Pe lângă deodorantele superbe, există zeci de remedii la fel de eficiente și delicate: geluri de duș, săpunuri, șampoane, balsamuri, loțiuni și creme, atât pentru maturi, cât și pentru copii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!