(P) Cutii depozitare plastic destinate retail-ului disponibile la Schoeller Allibert

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2020, 11:30
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2020, 11:33

Depozitarea şi transportul produselor este un adevărat domeniu de activitate motiv pentru care totul în acest domeniu trebuie să funcţioneze la parametri ideali.

Retail-ul este unul dintre domeniile de activitate în care se pune foarte mult accent pe modul în care sunt depozitate şi transportate produsele care ajung pe rafturile magazinelor. Pentru ca acestea să poată fi achiziţionate este necesar să aibă un asect cât mai plăcut şi să nu fie deteriorate sub nici o formă. Cu alte cuvinte, este necesară o atenţie deosebită în procesul de transport şi depozitare al produselor care urmează să fie comercializate. De asemenea, este necesară apelarea la cele mai profesioniste soluţii pentru transportul şi depozitarea mărfurilor. Având în vedere că este nevoie de soluţii premium, producătorul care realizează astfel de soluţii trebuie să fie unul de top.

Schoeller Allibert este producătorul care de peste 50 de ani de zile oferă cele mai inteligente soluţii pentru domeniul retail-ului şi nu numai

Cutiile din plastic sunt cea mai eficientă soluţie pentru depozitarea şi transportul mărfurilor. Având în vedere că în momentul de faţă există o varietate foarte mare de cutii depozitare plastic trebuie să fii foarte atent la tipul de cutie pe care îl alegi pentru ca de modul în care aceasta este construită depinde integritatea produselor pe care le comercializezi. Pentru că nimeni nu doreşte să aibă pierderi cauzate de distrugerea bunurilor în timpul depozitării sau transportului trebuie să alegi acel tip de cutie care întruneşte toate condiţiile necesare unei cutii realizate într-un mod profesionist. Astfel de produse sunt realizate de peste 50 de ani de către Schoeller Allibert, cel mai important producător mondial de soluţii pentru depozitare sau transport. Acest producător de renume mondial realizează o varietate mare de cutii pentru depozitarea produselor, acestea fiind destinate mai multor pieţe printre care şi piaţa retail-ului. În domeniul retail-ului calitatea produselor şi aspectul acestora contează foarte mult motiv pentru care cutiile pentru depozitare utilizate trebuie să fie special concepute pentru acest domeniu de activitate. Printre cele mai populare produse destinate retail-ului şi care sunt realizate de către Schoeller Allibert se află următoarele:

Cărucioare interconectabile şi navete Maxinest. Aceste produse sunt foarte utilizate de către personalul care lucrează în domeniul retail-ului pentru ca acestea accelerează procesul de pregătire, colectare şi livrare a comenzilor.

Navete pliabile CMB. Acestea sunt utilizate pentru că oferă volum maxim şi siguranţa sporită datorită modului în care sunt construite aceste navete.

Containere mici pliabile Prelogo. Aceste containere sunt utilizate în mod special pentru depozitarea fructelor şi legumelor.

Aceste soluţii sunt doar câteva dintre soluţiile pentru depozitare sau transport oferite de către acest important producător de cutii pentru depozitare şi transport. Pentru a vizualiza întreaga ofertă este necesară accesarea magazinului online. În cadrul acestui ai acces la peste 1000 de produse, fiecare dintre aceste produse fiind realizat la cel mai bun raport preţ – calitate. În cazul în care nu găseşti ceea ce cauţi printre modelele disponibile, personalul care lucrează în cadrul companiei va personaliza cutiile pentru depozitare în funcţie de cerinţele avute astfel încât acestea să se plieze cât mai bine pe nevoile avute.

Calaitatea cutiilor este cel mai important aspect care trebuie să primeze în momentul achiziţionării cutiilor pentru depozitare

Indiferent de domeniul de activitate pentru care sunt concepute cutiile pentru depozitare sau transport, acestea trebuie să fie realizate dintr-un material cât mai rezistent pentru a putea oferi produselor depozitate sau transportate un grad cât mai ridicat de protecţie. Acest aspect nu trebuie ignorat sub nici o formă chiar dacă este posibil ca preţul cutiilor pentru depozitare realizate dintr-un material mult mai bun să fie mai scumpe decât alte tipuri de cutii pentru depozitare. Cu toate că la prima vedere marea majoritate a cutiilor pentru depozitare arată la fel există diferenţe foarte mari între acestea chiar dacă nu sunt sesizabile la prima vedere. Gradul de protecţie pe care îl oferă cutiile realizate din materiale dure, rezistente, este cea mai importantă diferenţă existentă între tipurile de cutii pentru depozitare sau transport. 

Cel mai important jucător de pe piaţa mondială a înţeles acest detaliu încă de acum 50 de ani în urmă motiv pentru care oferă de 50 de ani de zile cele mai performante şi durabile cutii din plastic destinate depozitării sau transportului diferitelor mărfuri. Calitatea ireproşabilă a produselor comercializate de către Schoeller Allibert face ca soluţiile logistice realizate de către această companie să fie utilizate în multe domenii de activitate, retail-ul. agricultura, industria auto sau cea a băuturilor răcoritoare fiind doar câteva dintre ramurile economiei naţionale în care sunt utilizate soluţiile logistice realizate la standarde calitative internaţionale de către experţii care lucrează în cadrul celui mai important jucător de pe piaţa mondială în ceea ce priveşte soluţiile inteligente pentru depozitarea şi transportul mărfurilor în cele mai bune condiţii.

Concluzii 

Dacă ai lucrat vreodată în retail, industria alimentară, industria agricolă, industria auto, etc, cu siguranţă că ai observat cât de importante sunt cutiile pentru depozitare sau transport cu toate că acestea sunt doar nişte simple cutii. Echipamentele sofisticate se află în alte parte însă şi cutiile pentru depozitare sunt erxtrem de importante pentru bunul mers al activităţii chiar dacă acestea sunt produse destul de simplu de realizat din punct de vedere constructiv. Nu de fiecare dată este nevoie de obiecte complexe, măreţe pentru a putea realiza anumite operaţiuni. Pot fi utilizate şi obiecte simple cu condiţia ca acestea să fie realizate de către cei mai buni experţi din domeniu. Cutiile din plastic produse de către cei de la Schoeller Allibert sunt cel mai bun exemplu în acest sens: aceste cutii nu sunt realizate într-un mod foarte sofisticat însă sunt foarte importante în apărarea integrităţii mărfurilor transportate şi depozitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!