Dan Petrescu, despre lupta pentru titlul din Liga 1: „CFR e favorită, Dinamo e praf!” (P)

Cel mai de succes antrenor din ultimii ani în Liga 1 a vorbit despre situația actuală din campionat și despre favoritele la titlu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 19:25
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 19:27

Dan Petrescu a câștigat trei trofee de campion al României cu CFR Cluj, iar rezultatele obținute la nivel european au fost unele impresionante.

Într-un interviu acordat pentru show-ul “Minute de aur” realizat de 888sport, antrenorul a făcut câteva predicții despre situația din Liga 1 și echipele care se vor lupta pentru titlu.  

  • Dan Petrescu, despre lupta pentru titlul din Liga 1: „CFR e favorită, Dinamo e praf!” (P)

Va fi o luptă mult mai grea în Liga 1. Normal că CFR va fi iar favorită. Știu ce echipă au, ce jucători, ce club și cred că în continuare sunt favoriți. 

Două echipe de tradiție au revenit în prima ligă, mă refer la Craiova și la Rapid, plus că cealaltă Craiova a investit foarte mulți bani, au găsit și un antrenor străin destul de bun pentru campionatul nostru. 

Plus FCSB își va dori să câștige, nu a mai câștigat de foarte mulți ani. Patronul de acolo cred că va investi foarte mulți bani. Și e posibil să mai apară o surpriză cu Viitorul. 

Dinamo sunt praf! Dacă îi țin suporterii? Ce să mai zic de ei? Nu se va bate la campionat, de aceea nu am vorbit de ei.”, a declarat Dan Petrescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!