Andreea Marin a găsit soluția elegantă pentru încălzirea terasei de acasă

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 18:21
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 18:27

Suntem convinși că fiecare dintre noi încearcă să găsească soluții cât mai plăcute pentru petrecerea timpului liber acasă, înconjurați de căldura familiei, weekend-urile zgomotoase  alături de gașca amuzantă de prieteni sau de serile romantice în brațele persoanei iubite. 

Cu acest gând în minte, pornim într-o misiune de căutare a confortului, calității și prețului accesibil pentru acele lucruri simple, dar care ne fac viața mult mai frumoasă!

În acest articol îți vom prezenta cel mai bun incalzitor terasa, o soluție elegantă pentru prelungirea nopților magice în compania celor dragi, în grădina sau pe terasa casei tale. Andreea Marin împărtășește alături de noi, beneficiile acestui dispozitiv cu design unic împreună cu vatra pe lemne. Aceste două dispozitive termice care combină funcționalitatea cu designul exclusivist, sunt perfecte pentru a petrece mai mult timp pe terasa din spatele casei în serile reci de vară sau în grădina frumos amenajată. 

“Un ceai fierbinte, trosnetul lemnelor în vatră, și dacă e mult prea frig pe terasă sau în grădină, încălzitoarele de exterior ajută tare mult”, mărturisește îndrăgita vedetă de televiziune, care este foarte încântată că poate profita la maximum de momentele speciale.

Andreea Marin a ales dispozitivele moderne și practice din oferta meșterilor sibieni de la PEFOC, companie exclusiv românească cu peste două decenii de experiență în comercializarea și montajul profesionist al renumitului semineu lemne pefoc, alături de o gamă întreagă de dispozitive termice și focare pe lemne, pe gaz, electrice sau pe peleți. Șemineul de exterior pe gaz este un încălzitor elegant, care oferă căldura și lumina ori de câte ori ne dorim să creăm o atmosferă idilică și confortabilă pe terasa sau în grădină, în intimitate sau la evenimentele speciale în aer liber. 

Ce poate fi mai frumos decât strângerea celor dragi în jurul focului unui șemineu de exterior de tip încălzitor cu aspect modern și elegant, ce asigură căldura și ambianța perfectă oriunde dorești (terasă, grădină, curte sau foișor), creând o atmosferă de care să-ți aduci mereu aminte cu drag. Serile răcoroase devin mai frumoase, iar tu te bucuri de povești, râsete colorate și clipe de neuitat împreună cu cei dragi!

Încălzitoarele pe gaz ecologice sunt disponibile într-o paletă variată de modele, dimensiuni, culori și stiluri. Pefoc propune o gamă suficientă pentru toate gusturile, bugetele și nevoile clienților, completând perfect orice curte, grădină, terasă, foișor sau chiar și pe un balcon redecorat cu stil. Sunt dispozitive moderne, ideale pentru amenajări exterioare, atât acasă, cât și pentru industria HORECA. Au o linie estetică atractivă și linii de design deosebite, perfecte pentru terase de restaurant, taverne, evenimente corporate sau spații cu expoziții în aer liber.

Dacă și tu îți dorești să te bucuri de micile plăceri ale vieții, intră chiar acum pe site-ul oficial pefoc.ro și alege un încălzitor pe gaz modern, care te va răsfăța cu un confort termic ideal, design deosebit și flacără ce iluminează întreaga zonă, creând o ambianță feerică, debordând de personalitate și stil. 

Stocul meșterilor din Sibiu cuprinde peste 9000 de produse și accesorii din universul termic, începând de la clasicele șeminee pe lemne, pe gaz sau pe peleți, pâna la modelele accesibile de semineu electric pefoc, perfecte pentru reproducerea senzației unui șemineu veritabil, direct în sufrageria ta de la bloc. În plus, clienții beneficiază de consultanță de specialitate și garanție de la cei mai renumiți producători din domeniu - totul pentru confortul tău termic absolut!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!