Transfer Market

Barca schimba TOATA apararea la vara! 45 de milioane de euro pentru doi fundasi din Premier League! Cine vine sa le rezolve problemele lui Messi & Co:

Barca e pregatita sa investeasca sume importante pentru transferuri la vara

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Martie 2013, 12:53
Data actualizarii: Joi 07 Martie 2013, 12:51

Liderul din Spania are 13 meciuri consecutive in care a primit gol - contraperformanta pe care nu o mai realizase Barca de 51 de ani! Barca a primit 30 de goluri in 26 de etape in La Liga si numai atacul formidabil a ajutat-o sa ajunga pe primul loc.

Englezii de la Daily Mail scriu ca cei de la Barca au in fruntea listei de achizitii doi jucatori din Premier League - Daniel Agger de la FC Liverpool si Thomas Vermaelen de la Arsenal.

Primul dintre cei doi este dificil de transferat, Liverpool refuzand vara trecuta o oferta de 20 de milioane de lire de la Man City pentru fundasul danez care este extrem de atasat de gruparea de pe Anfield. Si-a tatuat chiar pe degete initiale celebrului imn, You'll Never Walk Alone. In plus, Brendan Rodgers pregateste o adevarata revolutie in defensiva lui Liverpool, Skrtel avand evolutii sub asteptari, Sebastian Coates are sanse mari sa fie imprumutat sau chiar vandut iar Jamie Carragher si-a anuntat retragerea.

Cei de la Barcelona vor sa respecte "traditia" care s-a format in ultimii ani - Vermaelen ar fi al treilea capitan al lui Arsenal care ajunge la Barca dupa Thierry Henry si Cesc Fabregas.

Barca ar fi nevoita sa ofere minim 45 de milioane de euro pentru transferurile celor doi jucatori.


Modifică setările cookies